• vv Hattem - sv Hatto-Heim 0-3

Hatto-Heim begon scherp aan de wedstrijd en stond naar twee minuten met 0-1
    voor door een doelpunt van Noah Brommer.
    Met een mooie aanval over vele schijven kopte Robin Metselaar een voorzet knap in 0-2.
    De wedstrijd was in handen van Hatto-Heim , vv Hattem kwam niet in het spel voor. Tien minuten later stond het zelf 0-3 door een knap doelpunt van Elnathan van Dijk. Tweede helft werd er veel gewisseld ,en kwam het spel niet te goede. Hattem probeerde nog een aansluitingstreffer te maken , maar kwam niet door de verdediging van Hatto-Heim. Scheidsrechter Eef Aukema floot naar 50 minuten af voor het einde van de wedstrijd.

Hatto-Heim - WZC Wapenveld. 0-2

De finale was dus Hatto-Heim - WZC Wapenveld de beide organisatoren.
    De wedstrijd ging gelijkmatig op en het was een beetje aftastend voetbal.
    WZC opende de score in de zevende minuut door Everhard Stoffer 0-1.
    Hatto-Heim probeerde de aansluiting treffer te maken , maar WZC stond goed op z'n post.
    Paar minuten later een bijzonder mooie redding van Robin van Dijk die een snoeihard schot van Emir Balavac tot corner verwerkte.
    Twan van Rijssen en Niels van de Velde hadden de 1-1 op de schoen , maar Wolter Bos redde knap.
    Tweede helft een gelijk opgaande wedstrijd met af en toe een kansje voor beide teams
    Uit een voorzet kopte Wilmer Rorije raak , keeper van Dijk ging onder de bal door , en kwam had in aanraking met Maurits van Olst die geblesseerd het veld moest verlaten.
    Hatto-Heim probeerde nog wat aan de stand te doen , maar WZC stond goed.
    Erik Geubels floot voor het einde van de wedstrijd , en zo won WZC Wapenveld het Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi 2018.

Tussen Staphorst 2 en vv Hattem waren uiteindelijk strafschoppen nodig voor de winnaar (1-1)
    Uiteindelijk won vv Hattem deze serie en werd uiteindelijk derde op dit toernooi.

Zaterdag, de wedstrijden in Wapenveld.

Het 6e Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi bij WZC kreeg een vervolg. SEH nam het op tegen VSW en na een 0-0 ruststand, werd een strafschop gemist door Van Oene namens SEH. Het ging ineens lopen bij SEH. Van Barneveld scoorde drie keer en VSW twee keer waarvan één in eigen doel. Uitslag 4-1. ’s-Heerenbroek delfde het onderspit tegen CSV ’28, 0-4 waren de duidelijke cijfers.

De wedstrijdsponsoren Saturn Petfood, Slagerij van Guilik, Muntz Create It, Albert Heijn, 4KFlex, Bite, Ema Gravure, ABC Hekwerk, het Notarieel, Probin en Bultman Hartholt werden afgekondigd.

De finale om de 5e en 6e plek tussen SEH en CSV ’28 ging gelijk op. Scheidsrechter Huis in ’t Veld stuurde Gework Petrosjan 10 minuten er uit vanwege het niet netjes protesteren. SEH profiteerde er niet van. In ondertal kreeg CSV nog de beste kans op de openingstreffer. Het bleef de hele wedstrijd 0-0 en strafschoppen moesten de beslissing brengen. CSV miste de eerste twee strafschoppen. SEH de derde en won verdiend de 5e prijs van het toernooi.
    De strijd om de zevende plek wist ’s Heerenbroek met 2-3 te winnen van VSW.

Uitslagen zaterdag in Wapenveld, de verliezerspoule:
    ’s Heerenbroek ?? CSV ’28 0-4
    SEH ?? VSW 4-1
    Finales om platsen 5 t/m 8 in Wapenveld
    SEH ?? CSV’28 0-0 SEH wint na strafschoppen
    VSW ?? ’s Heerenbroek 2-3

Eindstand 6e Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi:
    1.WZC Wapenveld
    2.sv Hatto-Heim
    3.vv Hattem
    4.Staphorst 2
    5.S.E.H.
    6.C.S.V.'28
    7.'s Heerenbroek
    8.V.S.W

En de winnaars waren WZC Wapenveld die dit toernooi voor het éérst wonnen.

• Aanvoerder Michel Koridon ontvangt de tweede prijs uit handen van Angela van Erven namens Bultman-Hartholt