• Je kan organisatorische of financiële ondersteuning aanvragen bij de Supportersclub

Af en toe gebeurt het dat er mooie initiatieven worden bedacht door de leden. Initiatieven voor het organiseren van een speciale activiteit of voor het aanschaffen van producten die voor een groot deel van de club van toegevoegde waarde zijn. Zo hielpen wij in het verleden bij:

• Het organiseren van verschillende feestavonden.
    • De aanschaf van de ballenpomp in het materiaalhok.
    • De aanschaf van de muziekinstallatie in het clubhuis.
    • Het huren van luchtkussens voor de familiedag.

Wil je een mooi spandoek maken? Heb je ideeën voor sfeeracties tijdens de wedstrijden? De Supportersclub denkt en helpt bij dit soort initiatieven graag mee.

Wil jij dat de Supportersclub jou ondersteunt?
    Dan horen we dat graag van je. Stuur een e-mail naar supp.club.svhattoheim@gmail.com. En geef in je e-mail aan:

Wil organisatorische ondersteuning bij een activiteit?
    Beschrijf de activiteit waar je ondersteuning voor wilt. Geef ook duidelijk aan voor wie deze activiteit bedoeld is. Hoe groot deze groep is. En wat de organisatorische ondersteuning precies is. En natuurlijk horen we ook graag wanneer je deze ondersteuning wilt.

Wil je financiële ondersteuning bij een activiteit of de aanschaf van een product?
    Benoem het product dat je wilt aanschaffen met financiële ondersteuning of de activiteit waar je financiële ondersteuning voor wilt. Geef aan voor wie het product of de activiteit bedoeld is. Geef ook aan waarom je financiële ondersteuning nodig hebt en wat de hoogte van het bedrag is. Het is belangrijk dat we weten of het om een (gedeeltelijke) lening van dit bedrag of om een gift gaat.

Voeg je contactgegevens toe aan de aanvraag
    De Supportersclub bespreekt de aanvraag tijdens haar vergaderingen en neemt hierna graag contact met u op. Heeft u aanvraag haast? Dan is het handig dit aan te geven bij een van de bestuursleden.