• Vandaag een eindje rijden voor onze 1ste competiewedstrijd daarbij moesten we aantreden tegen de plaatselijk ACZ in Zutphen.
    Wij hadden heel veel ouderlijke fans mee, en hopelijk blijven jullie ons volgen.

We begonnen heel sterk en stond positioneel heel erg goed.
    Buiten het feit dat ACZ in het begin een paar kansjes op Jip Daals afvuurde , konden wij voetballend elkaar veel beter vinden.
    De aanvallers Rick Rook, Tom Fritsch en JesseTeuben zette nagenoeg de gehele wedstrijd goed druk op hun verdediging.
    De middenvelders Tom Hulleman, Rens Karsing, Tom Portier en Benjamin Eijlander vingen de lange ballen op en combineerde uitstekend met de verdedigers Jente, Stijn, Viggo en Tom S en aanvallers.
    Door de snelheid van passen, kaatsen en de diepte zoeken werden de aanvallers  heel vaak gezocht waardoor wij al snel op een riante voorsprong stonden 0-3.
    Tijdens de rust eea besproken, dat goed werd opgepakt.
    Na klein foutje bij het inspelen en opendraaien in de verdediging werd het 1-3.
    ACZ stond iets anders, waarbij ze probeerde om wat meer grip te krijgen op het middenveld.
    Zij zette meer druk en begon beter in de wedstrijd te komen.
    Totdat Rick Rook werd aangespeeld zijn man het bos in stuurde, alleen op de keeper afsprint , keeper komt uit en......., Rick de bal breed legt op de aanstormend Tom F 1-4, dat was de knak bij ACZ, 5 minuten later, weer Rick in de sprint langs zijn man, alleen op de keeper en..... bal weer breed en 100% goal 1-5 nu door Jesse Teuben.
    Het was daarna geen wedstrijd meer, wij werden slordig en moe, er was geen druk van tegenstander meer.
    Wij konden nog wel meer goals maken maar het ging wat moeizamer, toch konden we nog uitlopen naar 1-7, het slot zit in de staart.
    Wegens omstandigheden konden ouders van Rick niet bij deze wedstrijd zijn.

Rick werd publiekswissel, veel ouderlijke fans klapten en besefte dat hij hele belangrijke en goede keuzes maakte waardoor wij deze wedstrijd konden winnen.
    Prachtig, hij kreeg een smile van oor tot oor.😊, toen hij van het veld liep.
    Met nog 1 minut te spelen dribbelde Tom F, Benjamin en Tom H naar voren.
    Waarbij de bal terecht komt op de punt van de 16 meter, keeper ver uit zijn doel, boogbal van Tom F en 1-8, fantastisch einde.
    Kortom, na een vervelende confrontatie in het begin van de week, waarbij de teambuilding ver te zoeken was, was dit een hele goede teamprestatie van ons allemaal.
    Uiteraard is het maken van doelpunten belangrijk waarbij Tom Fritsch 5x , en Jesse Teuben 3x scoort ,
    maar het plezier en het fanantisme wat jullie samen als team uitstraalde was top.
    We kijken nu alweer uit naar volgende week thuis tegen WZC