• Zaterdag stond de bekerwedstrijd (knock-out bekerronde) vv Avereest VR1 - HMC VR1 op het programma.
    Avereest heeft de aftrap en wij worden gelijk overklast met een doelpunt binnen 1 minuut 1-0.
    HMC is gelijk wakker geschud en kan op zoek na de gelijkmaker.
    We zetten druk,veroveren de bal en zijn veelvuldig op de helft van Avereest maar scoren lukt helaas nog niet.
    In de 17e minuut komt Avereest op een 2-0 voorsprong en wij zijn een beetje van slag.
    Door goed druk zetten van Avereest valt gelijk de 3-0 en HMC moet nu alle zeilen bijzetten
    Er wordt op alle linies gestreden om de bal en dat niet zonder resultaat.
    Annika W. geeft  een mooie voorzet waaruit Jip kan scoren in de 23e minuut. 3-1.
    We blijven strijden de spanning stijgt Nienke krijgt de bal en vanuit een vrije trap belandt de bal op de lat.
    Het spel gaat over en weer maar geen grote opgelegde kansen.
    De scheidsrechter fluit na 46 minuten voor de rust.
    In de tweede helft komen wij strijdlustig uit de kleedkamer.
    We zijn veelvuldig op de helft van de tegenstander te vinden HMC proeft dat er meer inzit.
    Er wordt gedomineerd op het middenveld maar het tegen gestelde gebeurd door een mooie voorzet scoort Avereest plots de 4-1 in de 6oe minuut.
    Maar HMC blijft strijden,elke bal wordt onderschept en gelukkig door een mooie aanval weet Jip te scoren 4-2 in de 66e minuut.
    Avereest komt nog een keer gevaarlijk in het strafschop gebied maar gelukkig weet Nayla de bal uit het net te houden.
    De spanning stijgt aan de lijn. HMC blijf vechten.
    Er komt nog een mooie aanval en het was weer Jip die knap scoorde en in de 86e minuut de 4-3 op het scorebord zette.
    Zou het dan nog kunnen om er een verlenging er uit te halen?
    De aftrap gebeurt in rap tempo HMC voelt dat er nog meer in zit.
    Er volgt nog een mooie aanval maar de voorzet werd door iedereen gemist.
    De scheidsrechter vindt het mooi geweest en fluit af op de 90ste minuut.
    Op de vraag of er meer in had gezeten krijgen we geen antwoord!
    Wat hebben we gestreden in de 2e helft.
    Helaas eindigt hier voor ons de bekercompetitie.
    Zaterdag weer een competitie wedstrijd uit tegen EZC'84 VR-1 in Epe