• Evenals vorig jaar was 2021 voor de vereniging een bijzonder jaar. Hoop en teleurstelling wisselden elkaar af als het ging over de mogelijkheden van voetbal en het echte verenigingsleven. Ook na de laatste persconferentie van het demissionaire kabinet blijven er donkere wolken boven het sporten in verenigingsverband hangen. Steeds werden en worden wij als vereniging geconfronteerd met nieuwe  maatregelen. Maatregelen waar wij als amateurvereniging niet op zijn toegerust.

Maar juist op deze momenten blijkt de veerkracht en saamhorigheid van onze  vereniging.  We fixen het toch maar mooi met elkaar. Onze dank en waardering is daarom ook groot en daar zien wij met trots op terug.

Ook in de komende periode is niets zeker. Desondanks blijven wij met een positieve blik naar de toekomst kijken. Een toekomst waarin misschien het, tenminste een klein beetje, weer als vanouds gaat en met vooral een positief einde van de competitiereeks van ons eerste. Het kan en mag toch niet zo zijn dat wij voor de derde keer op rij door corona de promotie missen in een riante uitgangspositie. Maar ook het niet samen kunnen genieten van het voetbal van onze overige senioren, jeugd, pupillen en niet te vergeten onze vrouwen van de HMC.

Als bestuur van de sv Hatto-Heim wensen wij jou en een ieder die jou dierbaar is, hele fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar 2022. Met het geluk in grote en/of in kleine dingen maar bovenal: gezond, sportief en gelukkig samen met elkaar.

Het bestuur van de sv Hatto-Heim