• Dit voorjaar organiseerde de Supportersclub van SV Hatto-Heim het Rad van Avontuur voor het eerst online. En dat was een groot succes. We maakten veel deelnemers blij met prijzen en we haalden meer dan € 1.800,- op voor de club. Een prachtig bedrag, mede dankzij jullie deelname! Er werd al gekscherend om een kersteditie gevraagd. En dat… vonden we eigenlijk best een goed idee.

We organiseren daarom een online Rad van Avontuur Kersteditie
    Om zo gezamenlijk met de supportersclub het seizoen af te sluiten. En een mooi bedrag op te halen voor onze club. Het idee is hetzelfde: je koopt je loten via WhatsApp en via een livestream op Facebook vindt de verloting plaats.

Wanneer:             zaterdagavond 19 december om 20.00 uur.
    Waar:                   een livestream via de Facebookpagina van SV Hatto-Heim.

We ondersteunen hiermee onze mooie club en een deel van onze sponsoren
    En maken er gezamenlijk weer een leuke avond van. Ook dit keer zorgen we er weer voor dat we prijzen afnemen bij verschillende sponsoren van SV Hatto-Heim. En we kunnen nu alvast verklappen dat er een aantal andere prijzen te winnen is.

Maak tijdens het Rad van Avontuur Kersteditie weer kans op extra veel prijzen
    Naast de gebruikelijke 10 x draaien aan het rad per ronde hebben we per ronde 3 extra prijzen ter waarde van € 50,-. Deze prijzen bestaan uit tegoedbonnen van een deel van onze sponsoren. Hoe meer loten wij verkopen… hoe meer sponsoren van onze club wij kunnen laten meedelen in het succes van deze verloting.

De loten kosten € 10,- per stuk
    En net als vorige keer werken we voor de fanatiekelingen met een korting als je drie loten koopt. Voor € 25,- heb je namelijk drie loten.

Koop je loten weer snel en gemakkelijk via een WhatsAppbericht
    Stuur de Supportersclub via 06 51 35 76 44 een kort bericht waarin je aangeeft wat je naam is en hoeveel loten je wilt. Je ontvangt dan vanzelf rond 12 december een Tikkie van de Supportersclub. Hier hoef je niet zelf achteraan te gaan.

Koop je loten voor 12 december
    Op 12 december ontvang je van de Supportersclub een bericht met welk(e) lotnummer(s) je meespeelt en in welke ronde je meespeelt. Ben je de gelukkige en win je een prijs? Dan kan je deze op maandag 21 december tussen 14.00 en 20.00 uur afhalen in onze kantine.

Bedankt voor jullie support en hopelijk zien we jullie 19 december online.

Sportieve groet,

De Supportersclub van SV Hatto-Heim

*Voor deze loterij is door het college van burgemeester en wethouders van Hattem een vergunning verleend. Het besluit hierover heeft als kenmerk: 32552