• Vlak voordat de Coronacrisis in volle hevigheid toesloeg hebben we de kantinevoorraad goed aangevuld omdat er naast de wedstrijden ook een discofeest gepland stond.
    Nu het zich laat aanzien dat we voorlopig nog niet van het clubhuis gebruik mogen maken, zitten we met een groot aantal kratten bier met een houdbaarheidsdatum in augustus.
    Om te voorkomen dat deze voorraad verloren raakt willen we deze doorverkopen aan ALLEEN LEDEN VAN 18 JAAR OF OUDER.  De prijs is 15 euro per krat incl statiegeld.
    Leden die belangstelling hebben kunnen een app sturen naar 06-18521516 ( Wim van Es) met daarin het aantal, maximaal 2 om ieder de gelegenheid te geven. Vervolgens krijgt de afzender een bericht terug met daarin de tijd dat het gekochte kan worden opgehaald op het sportpark, we hebben het pinapparaat present.
    De afhaaldatum is 9 mei aanstaande.

Bestuur sv Hatto-Heim.