• Na een week vakantie, waarin de lente zich al aandiende en de natuur voorzichtig uit de winterslaap leek te ontwaken, de krokussen en sneeuwklokjes schoten als paddenstoelen uit de grond, gingen de leiders van de HMC mo13-1 met de dames de paden op en de lanen in richting Leemcule. Omdat er al zo lange tijd alleen nog maar getraind kon worden, leek het de begeleiding goed om eens een andere activiteit te organiseren. Verandering van spijs doet eten niet waar? Na rijp beraad en enig speurwerk werd besloten dat een kickboks-/bootcamp introductieles een mooie afwisseling zou bieden op het gebruikelijke programma.
  Maar ja, hoe organiseer je dat als je alleen verstand hebt van 4-3-3, met de punt naar voren of achteren spelen en samba(Rita)voetbal. Dan zit je eerst toch even met de handen in het haar, voor zover nog aanwezig uiteraard. Maar gelukkig wist de Generaal snel raad en was een belletje naar ‘Grote Suus’ snel gepleegd. Zij was meteen enthousiast en sloeg aan het regelen. Het kwam goed. En wel op de laatste zaterdag van februari.
  Samen met vriendinnen Floor en Cynthia zette Susanne een prachtig programma in elkaar waar de meiden en technische staf hun vingers bij konden aflikken.
  Het waren oefeningen die vroegen om een mix van kracht en souplesse, iets wat voor de meiden gesneden koek is. Voor de technische staf daarentegen, deze dag aangevuld met Hattems beste slager, was het een kwestie van afzien en pijn lijden.
  Hoe dan ook, alle deelnemers genoten met volle teugen van de verschillende oefeningen in en om de Leemcule. Wat een voorrecht om met dit weer op deze mooie plek in Hattem lekker bezig te zijn. Zelfs de voorzitter van Hatto Heim kwam nog even poolshoogte nemen. Hij was onder de indruk van het enthousiasme van de meiden en lachte stiekem in zijn vuistje vanwege de lenigheid van de leiders. Geef hem eens ongelijk!
  De technische staf was niet verbaasd over de inzet van de meiden, want die zien de dames week in week uit veel plezier uitstralen op het voetbalveld. Het is een heerlijke groep. Moe maar voldaan werden Susanne, Floor en Cynthia met een staande ovatie bedankt voor deze fantastische activiteit. Een kleine twee uur afzien met een glimlach op het gezicht. Veel mooier wordt het niet.
  In de wandelgangen wordt al gefluisterd dat dit wel vaker mag worden georganiseerd. Dat is op zich positief, maar de technische staf wacht eerst maar eens af hoe de lichamelijke toestand de komende dagen is.
  Via deze weg danken wij Susanne, Floor en Cynthia nogmaals voor hun belangeloze inzet en de prachtige training. Dit smaakt inderdaad naar meer.
 • Foto's Bootcamp