• sv Hatto-Heim en WZC houden vast aan de opzet van afgelopen jaren en geven ook deze 10e editie een vervolg aan het succesvolle en aantrekkelijke toernooi. Het enige punt wat is veranderd, de donderdagwedstrijden zijn ook naar de dinsdag verplaatst, hierdoor hebben alle ploegen drie dagen de tijd om zich te prepareren voor de finalewedstrijden op zaterdag.

Bij WZC zijn de bouwperikelen voltooid en met dit toernooi luiden we het 75 jarig jubileum in. Het toernooi kent twee deelnemende kampioensploegen: Hatto-Heim en EFC ’58.

De toernooischaal (wisselbeker) is in handen van Rouveen dat dit jaar de schaal niet verdedigd. We heten dit jaar alle deelnemers van afgelopen jaar en de nieuwkomers Noord Veluwe Boys en Wijthmen van harte welkom!

Wij hopen op een sportief en spannend toernooi. De gevulde prijzenpot welke beschikbaar is gesteld door Bultman Hartholt en een aantal sub-sponsoren. De logo’s staan in het programmaboekje en op de wedstrijdposter. Veel speel- en kijkplezier gewenst!

De toernooiorganisatoren zijn Gradus Dijkman namens Hatto-Heim. Aad Eilander en Gert Eilander namens WZC Wapenveld.

Programmaboekje klik hier.