• Hatto-Heim - SEH Heerde

Beide ploegen trapten in Hattem af voor de zevende editie van het Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi
    SEH nam brutaal de leiding door een doelpunt van Sander Draaijer en behield de voorsprong tot aan de thee.
    Na rust bracht Joep van Apeldoorn de score in evenwicht, 1-1.
    Een paar minuten later scoorde Robert-Jan van den Hoek voor SEH en bracht de stand op 1-2.
    Hatto-Heim perste er een slotoffensief uit en het was Rowan Mensink die de 2-2 binnen schoot.
    Bram Huisman zette de thuisclub voor het eerst op voorsprong 3-2.
    Er kwam ruimte op het veld en daarmee wist de thuisclub wel raad en maakte het definitief af: 4-2 door een doelpunt van Noah Brommer.

WZC - Rouveen

Beide ploegen trapten in Wapenveld af voor de zevende editie van het Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi.
    Op de bank bij Rouveen een bekend gezicht, oud-trainer van WZC, Eddy Zwijnenberg.
    Fanatiek als altijd.
    Over en weer werd de aanval gezocht en Hajk Talaljan brak de score open door de bal uit een vrije schop rechtstreeks in de touwen te jagen.
    Demian Schra nam de gasten aan de hand mee en scoorde na ruim 20 minuten schitterend met een geplaatste bal in de kruising.
    Het spel golfde over en weer, vermeende handsballen (de regels worden niet makkelijker), ballen achter de lijn ja of nee, mooie reddingen keepers, gemiste kansen, buitenspel of niet, kortom er gebeurde genoeg binnen de lijnen.
    Op slag van rust weer Demian Schra die het net vond voor de gasten en hij zorgde voor de 1-2 ruststand.

Na de pauze, de gemoederen waren een beetje bedaard.... ging het spel verder.
    WZC op jacht naar de gelijkmaker en Rouveen op jacht naar de beslissing.
    Rouveen hield WZC in de wedstrijd. Miste kansen.
    En liet Derk Jan Lanting vlak voor tijd de gelijkmaker maken.
    De strafschoppen moesten beslissing brengen.
    Na de reguliere serie was het 4-4 (6-6).
    Om en om werd er getracht de winst naar binnen te slepen.... uiteindelijk ranselde de keeper van Rouveen de 15e strafschop uit zijn doel en scoorde Rouveen de 16e... de groenhemden naar de winnaarspoule in Hattem.

Donderdag gaan we verder. ZIe het speelschema voor het vervolg van dit toernooi. We bedanken sponsoren die het toernooi ondersteunen en op de poster zichtbaar zijn...

Publiek is donderdag weer welkom en zo ook op zaterdag.