• Op 13 september start de KNVB in samenwerking met Albert Heijn een campagne ter ondersteuning van de amateur voetbalclubs.

Dit na een financieel moeilijke periode vanwege Corona.

Ook de sv Hatto-Heim neemt aan deze campagne deel.

Als jij boodschappen doet bij Albert Heijn, kun jij onze vereniging  steunen.

Deelname aan de campagne ‘Voetbalpassie’ kost jou financieel niets extra’s terwijl jij de vereniging toch financieel ondersteunt.

Leuke bijkomstigheid is dat jij door te sparen ook prijzen kunt winnen!

Bij de aanschaf van de dagelijkse boodschappen kun jij via de AH-app de sv Hatto-Heim selecteren.

Wij krijgen voor iedere Euro die jij besteed aan boodschappen een punt.

Als vereniging kunnen wij niet zien wie individueel ons als vereniging heeft geselecteerd.

Overigens geldt de campagne niet uitsluitend voor aankopen in de winkel.

Jij kunt ook sparen als jij online bestelt en laat bezorgen.

De campagne duurt tot en met 3 oktober (drie weken dus).

Na afloop van de campagne krijgt de sv Hatto-Heim het totaal aan punten van alle klanten van AH die ons hebben geselecteerd een bedrag in klinkende munt uitbetaald door de KNVB.

Hoe gemakkelijk is het om door deelname aan de campagne ‘Voetbalpassie’ jouw vereniging  op deze wijze te steunen en jij wellicht zelf ook in de prijzen kunt vallen!

En dat allemaal zonder dat het jou wat extra kost.

Dus: doe mee van 13 september tot en met 3 oktober en steun de sv Hatto-Heim.