• Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd stellen we 10 vragen aan een speler of staflid van de selectie.

Deze thuiswedstrijd tegen vv Hulshorst vragen wij Tijmen Neuteboom zijn hemd van het lijf.

- Wil je jezelf voorstellen?

Ik ben Tijmen Neuteboom, 20 jaar en kom uit Hattem

- Wat doe je naast het voetballen bij sv Hatto-Heim?

Ik studeer Bouwkunde op het Deltion college in Zwolle en zit nu in mijn 3e jaar.

Naast school vind ik het leuk om met vrienden af te spreken.

- Wat maakt sv Hatto-Heim speciaal voor jou?

Dat ik hier van kleins af aan al voetbal en dat ik hier nog steeds met veel plezier kom.

- Wat is het mooiste wat je bij sv Hatto-Heim hebt meegemaakt?

Het mooiste wat ik heb meegemaakt is dat ik 2x kampioen ben geworden, in de E3 en C1.

- Wat zijn jouw sterkste punten?

Mijn sterkste punten zijn rust aan de bal, overzicht houden en ik heb ook wel een goede trap.

Wat is jouw doel voor dit seizoen? Wat wil je bereiken?

- Ik denk dat het best voor de hand liggend is, maar mijn doel is om kampioen te worden en anders via de nacompetitie promoveren.

- Hoe bereid jij je voor op een wedstrijd?

Ik eet goed en relax door wat muziek te luisteren, verder doe ik niks speciaals.

- Kleedkamerhumor: Wie is de grootste grappenmaker in de selectie?

Dat kan er maar 1 zijn en dat is Joep.

- Heb je een voorbeeld of idool?

Ik heb niet echt een voorbeeld of idool, er zijn heel veel goede voetballers om naar te kijken.

- Welke tip heb jij voor de jeugd van sv Hatto-Heim?

Vooral veel plezier hebben en aan jezelf werken, wedstrijduitslagen zijn nu nog niet belangrijk.

• Tijmen Neuteboom