• Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd stellen we 10 vragen aan een speler of staflid van de selectie.
    Deze thuiswedstrijd tegen VSW vragen wij Roan Admiraal zijn hemd van het lijf.

1. Wil je jezelf voorstellen?
    Mijn naam is Roan Admiraal, 28 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin Anieke in het mooie Assendorp (Zwolle).

2. Wat doe jij naast het voetbal bij sv Hatto-Heim?
    Naast voetbal werk ik 40 uur per week bij Vrijzon. Wij verkopen zonne-energie systemen door klanten persoonlijk te informeren en adviseren op het gebied van zonnepanelen (zowel particulier als zakelijk). Binnen Vrijzon ben ik o.a. verantwoordelijk voor de particuliere verkoop en de online marketing. Naast mijn werk speel ik de laatste twee jaar voornamelijk veel padel, dart ik (4 jaar in competitieverband) en vind ik het leuk om veel op te trekken en leuke dingen te doen met mijn vriendin, familie en vrienden.

3. Wat maakt sv Hatto-Heim speciaal voor jou?
    1. Mijn hele familie is erg betrokken bij deze mooie familieclub.
    2. Als kleine jongen ben ik weggegaan bij Hatto-Heim, maar ik wist altijd al dat ik terug zal keren, omdat het gewoon heel goed aanvoelt! Des te mooier is het dat de gehele selectie bestaat uit eigen jongens. Dat zegt iets over het beleid binnen de club.
    Uiteraard valt er ook nog veel te winnen..

4. Wat is het mooiste wat je bij sv Hatto-Heim hebt meegemaakt?
    Nu moet ik goed nadenken aangezien ik met de huidige selectie nog niet veel heb meegemaakt (Corona) en me van vroeger niet veel meer kan herinneren..
    Daarom ga ik voor een moment waar ik als supporter aan de kant stond. De wedstrijd Hatto Heim - Hattem was een waar spektakel (4-3), waar alles in zat. Passie, strijd, mooi voetbal, enorm slecht weer en veel doelpunten. Die wedstrijd vergeet ik niet snel meer.

5. Wat zijn jouw sterkste punten?
    Mijn sterke punten zijn: Spelinzicht, (functionele) techniek en mijn (steek)pass.

6. Wat is jouw doel voor dit seizoen? Wat wil je bereiken?
    Het belangrijkste doel voor mij dit seizoen is om als ploeg (''gewoon weer'') bovenin mee te draaien. Dat moet ook kunnen met het team dat we hebben, alleen de verwachtingen zijn na de afgelopen jaren bij iedereen hoog. Als team moeten we daarom gewoon doen waar we goed in zijn, en dat is voetballen met passie en strijd. Zonder teveel poespas.

7. Hoe bereid jij je voor op een wedstrijd?
    Ik heb geen speciale voorbereiding op een wedstrijd. In tegenstelling tot vroeger heb ik ook geen spanning meer voor een wedstrijd, dus dit helpt ook wel mee.

8. Kleedkamerhumor: Wie is de grootste grappenmaker in de selectie?
    In de kleedkamer is dat toch Joep van Apeldoorn. Na de wedstrijd onder het genot van een biertje, ga ik voor Dirk Evert Agterhuis. Al is dat meer een praatjesmaker ;).

9. Heb je een voorbeeld of idool?
    Nee ik heb geen voorbeeld of idool. Waar ik vroeger altijd wel enorm van genoot was Ronaldinho.

10.Welke tip heb jij voor de jeugd van sv Hatto-Heim?
    Ga veel met vriendjes of vriendinnetjes voetballen op pleintjes en geniet van het spelletje. Als je er plezier in hebt komt de rest vanzelf!

• Roan Admiraal