•

Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd stellen we 10 vragen aan een speler of staflid van de selectie.
    Deze thuiswedstrijd tegen BAS vragen wij Laurens Admiraal zijn hemd van het lijf.

1.Wil je jezelf voorstellen?

Mijn naam is Laurens Admiraal, 30 jaar jong en woonachtig in de mooie binnenstad van Hattem.

2.Wat doe jij naast het voetbal bij sv Hatto-Heim?

Ik ben werkzaam bij TrafficSupply als E-commerce medewerker. Sinds een jaartje heb ik een nieuwe bezigheid gevonden in de vorm van golfen. Daarnaast mag ik ook graag darten, zowel met vrienden als in competitieverband bij eetcafé De Kruusing.

3.Wat maakt sv Hatto-Heim speciaal voor jou?

Dat is toch echt wel de grote betrokkenheid bij iedereen binnen de vereniging. Ik heb heel veel respect voor de vele vrijwilligers die zich elke week weer inzetten voor de club. Ik vind het ook mooi om te zien dat alle spelers bij de 1e selectie een product van de eigen jeugd zijn.

4.Wat is het mooiste wat je bij sv Hatto-Heim hebt meegemaakt?

Dat is, zonder twijfel, de eerste derby tegen Hattem. Ik werd in de 80ste minuut gewisseld en vanaf de bank had je pas echt door hoe speciaal de wedstrijd was. Het feestje na het laatste fluitsignaal zal ik niet snel gaan vergeten.

5.Wat zijn jouw sterkste punten?

Dat zijn mijn inzicht en mijn traptechniek.

6.Wat is jouw doel voor dit seizoen? Wat wil je bereiken?

Het doel voor dit seizoen is zo lang mogelijk meedoen om de bovenste plekken. Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn om een keer een kampioenschap te mogen vieren!

7.Hoe bereid jij je voor op een wedstrijd?

Ik heb geen speciale wedstrijdvoorbereiding eigenlijk. Wel moet ik bij de wedstrijdbespreking altijd op dezelfde plek zitten. Deze stoel wordt ook altijd keurig vrijgehouden door de jongens!

8.Kleedkamerhumor: Wie is de grootste grappenmaker in de selectie?

Het wordt een beetje eentonig, maar ook ik zeg dan Joep. Er hangt sowieso een goede sfeer in de kleedkamer, waarbij niemand gespaard wordt als het om grappen gaat.

9.Heb je een voorbeeld of idool?

Een voorbeeld of idool heb ik nooit echt gehad, wel kon ik altijd genieten van voetballers als Kaka en Pirlo.

10.Welke tip heb jij voor de jeugd van sv Hatto-Heim?

Het is een groot voordeel als een voetballer tweebenig is. Schiet en pass dus ook eens met je ‘chocolade’ been. Als ik dit in het verleden had gedaan, zou ook mijn rechterbeen nu meer ontwikkeld zijn! Blijf verder ook vooral op de pleintjes voetballen, want daar wordt je ook echt beter van!

• Laurens Admiraal