• Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni (de dagen na Hemelvaart) komen er ruim 100 teams uit Nederland, Duitsland, Engeland, BelgiĆ«, Denemarken, Zweden en Frankrijk naar de Noord-Veluwe om te strijden om de Hattem Trophy.

   

  Vanwege de succesvolle eerdere edities is het toernooi uitgebreid met de locatie Monnikenbos in Wapenveld. De verenigingen WZC, Sv Hatto Heim en vv Hattem organiseren dit jaar gezamenlijk het evenement.

   

  Wie speelt waar?

  Elke leeftijdscategorie speelt twee dagen op een vaste locatie. De verdeling is als volgt:

   

  Het Achterveen:

  JO13

  JO15

  M015

  M017

  Dames

   

  Monnikenbos

  JO9/7-tallen

  JO11/7-tallen

  MO13/8-tallen

  JO17

   

  Kijk voor alle deelnemende teams op www.hattemtrophy.nl

   

   

  Hoe laat begint en eindigt het?

  Het definitieve wedstrijdschema kan pas een dag voor het toernooi bekend worden gemaakt. De ervaring leert dat er tussentijds nog wijzigingen kunnen optreden. Zo kunnen we onvoorziene wijzigingen op het laatste moment nog zorgvuldig verwerken. De eerste wedstrijden beginnen niet eerder dan 09:00. Elk team speelt de 31e mei (dag 1) voor en na de lunch wedstrijden. Hierdoor kan iedereen deelnemen aan de spectaculaire openingsceremonie. Het schema voor zaterdag 1 juni (dag 2) is aan het eind van de eerste toernooidag klaar. Iedereen speelt sowieso wedstrijden voor de finalerondes. Of dat voor de Champions League, Europa League of First League is, hangt dat af van de prestaties op dag 1.

   

  Vrijwilligers

  Voor de organisatie zijn veel vrijwilligers noodzakelijk. Door als vrijwilligers aanwezig te zijn, kun je en passant genieten van een schitterend toernooi. Natuurlijk kunnen we altijd nog hulp gebruiken. Vind je het leuk om een paar uurtjes bij te dragen aan een sportief evenement voor internationale jeugd? Of ben je nog op zoek naar wat stage-uren voor school?

   

  Meld je dan bij Wim Hoogers.

   

  Heb je nog vragen?

  Neem dan contact op met een van onderstaande organisatoren.

   

  Hans Doornink/ Bert Jager(WZC), Wim Hoogers (sv Hatto Heim), Anne Besseler, Edward van der Kruijk (vv Hattem).