• Afgelopen voetbalweekend is begonnen met een heuse Hatto-Heim Toto poule. Het idee is simpel, namelijk zoveel mogelijk amateur voetbalwedstrijden goed raden! De meeste wedstrijden zijn afkomstig uit de competitie van het 1e elftal. Deze wedstrijden worden aangevuld met wedstrijden uit de regio, maar ook wat verder buiten de regio.

De inleg voor deze Toto bedraagt € 2,00. Hiervan gaat € 1,00 naar de pot, die uitgekeerd wordt aan de winnaar(s), en € 1,00 naar de club. Er wordt nog gekeken hoe de € 1,00 voor de club besteed gaat worden, maar één ding is zeker: er zal een mooie bestemming voor uitgekozen worden!

De wedstrijdbriefjes zijn in te vullen in de kantine van Hatto-Heim. De briefjes zijn vanaf dinsdagavond te vinden op de bar en op de statafels in de buurt van de bar. De briefjes kunnen achter de bar ingeleverd worden voor 14.15u zaterdagmiddag. Voor meer informatie over de poule kun je terecht bij Jelmer van de Velde of Laurens Admiraal.

Last but not least: de winnaars van afgelopen weekend waren Evert Schroten en Bram Neuteboom. Zij hadden allebei evenveel wedstrijden goed geraden.

Rest mij jullie nog veel Toto speelplezier te wensen en heel veel succes!

De Hatto-Heim Toto poule commissie