• De Supportersclub van s.v Hatto-Heim

 • De Supportersclub van s.v Hatto-Heim

  De Supportersclub is een club van en voor de supporters van s.v. Hatto Heim. De Supportersclub ondersteunt s.v. Hatto-Heim om verschillende activiteiten te organiseren en financieren club breed.. Zowel voor de jeugd als voor de senioren. Voor de jeugd bijvoorbeeld het jaarlijkse Sinterklaasfeest  het jaarlijkse bowlinguitje. De ouderen kennen ons waarschijnlijk meer van het klaverjassen en het darttoernooi. En natuurlijk ziet u ons elke thuiswedstrijd met de hekverloting en het Rad van Avontuur.

   

  Deze laatste activiteiten organiseren wij om geld binnen te halen voor s.v Hatto-Heim. Want we ondersteunen niet alleen bij activiteiten. Ook helpen we, op financieel gebied, bij andere projecten die binnen de vereniging nodig zijn. Bijvoorbeeld het opknappen van de kantine en de keuken. En natuurlijk willen we namens De Supportersclub graag bijdragen aan toekomstige verbouwingsplannen op ons sportpark.

   

  De Club van 50 van s.v. Hatto-Heim

  De Club van 50, voorheen de Club van 100, is opgericht om speciale projecten binnen de vereniging te ondersteunen. In het verleden hielp de club van 50 met het financieel ondersteunen van de bouw van de tribune en het verbeteren van de kleedkamers en de aanleg van het kunstgras. De leden van de Club van 50 betalen per jaar € 50,-.

   

  Het huidige bestuur van De Supportersclub en de Club van 50

  We vinden het belangrijk dat de bestuursleden alle leden van s.v Hatto-Heim vertegenwoordigen. Daarom zijn we altijd op zoek naar diversiteit binnen ons bestuur. We vinden het fijn dat op dit moment er zowel spelende als niet spelende leden binnen ons bestuur zitten. Wel zijn we nog altijd op zoek naar een vrouwelijk bestuurslid. Op dit moment telt het bestuur van de supportersclub acht bestuursleden. Onze voorzitter is Ernst Bouwmeester. Onze penningmeester is Richard van Hoorn en de secretaris is Laurens Admiraal. Algemene bestuursleden zijn: Henri van Beek, Rik van Erven, Bert Wolf, Eddy Ansmink en Sven Lindeboom.

   

  Wil je ook vrijblijvend een bijdrage leveren voor of namens de Supportersclub?

  Dan horen we graag van je! Bij de organisatie van verschillende activiteiten helpen vrijwilligers namelijk de Supportersclub een handje. Zo hebben we vaste krachten waar we op terug kunnen vallen bij de organisatie van het sinterklaasfeest en het klaverjassen. Ook het bakken van hamburgers tijdens de ‘grote’ thuiswedstrijden en/of toernooien wordt door vrijwilligers namens de Supportersclub gedaan.

   

  Contactgegevens

  Hieronder vind je de contactgegevens van de voorzitter, secretaris en de penningmeester van de Supportersclub.

 • Jaarcontributie 2020 Supportersclub SV Hatto-Heim vertraagd

  De leden van de Supportersclub betalen jaarlijks een contributie aan de Supportersclub. Wegens omstandigheden is de contributie over het jaar 2020 niet geslaagd. Voor de zomer draaien we een nieuwe automatische incasso, waarmee we de contributie over 2020 innen. De contributie over het lopende jaar vragen wij de leden in het najaar te betalen.

  Ben je lid van de Supportersclub? En heb je vragen en/of opmerking rondom deze wijziging in de automatische incasso? We horen het graag. Dan kan je contact opnemen met supp.club.svhattoheim@gmail.com.

   

  De Supportersclub van SV Hatto-Heim.