• Zoals bekend is de sv Hatto-Heim een familieclub. Een vereniging die haar maatschappelijke functie kent en waar iedereen ongeacht afkomst, overtuiging en geaardheid op zijn of haar niveau het voetbalspel kan beoefenen.

    Dat dit aanspreekt bij de inwoners van de gemeente Hattem (en daar buiten) blijkt wel uit het gegeven dat, tegen alle demografische voorspellingen in, de vereniging enorm bloeit en groeit. In het afgelopen jaar kon de sv Hatto-Heim 100 nieuwe leden inschrijven. De eerlijkheid gebiedt ook te zeggen dat vanwege persoonlijke omstandigheden er ook een aantal leden hun lidmaatschap hebben opgezegd. Desondanks is het een ongekende groei.

    Op de foto onze 100ste aanmelding van het seizoen Milan Rook, die door de jeugdvoorzitter Wilco Liefers verblijd werd met enkele sv Hatto-Heim aardigheidjes. Ook Luba Krol, speelster van de HMC 35+ in werd in het zonnetje gezet, als 750ste lid.

    Van verschillende kanten wordt opgemerkt dat, vanwege het tekort aan voetbalvelden het lastig is om uit te breiden, er wel een ledenstop zal zijn. Niets is echter minder waar, de teller is ondertussen weer opgelopen naar 760 leden! Aspirant voetballers kunnen zich nog steeds aanmelden.

    Dus wees welkom!

  • Luba Krol 750ste lid .speelster dames 35+

  • Milan Rook,100ste aanmelding van het seizoen