• Op 1 augustus is Hatto-Heim 7 begonnen aan haar eerste training van de voorbereiding. De locatie daarvoor is niet anders dan afgelopen jaren, namelijk sportpark sportpark 't Achterveen in Hattem. Hier heeft de selectie weer de beschikking over een prachtig kunstgrasveld en uitstekende kantine.

Intensieve voorbereiding voor Hatto-Heim 7
    Het schema* van de voorbereiding ziet er als volgt uit:
    Zaterdag 3 augustus: vrij
    Zaterdag 10 augustus: vrij
    Zaterdag 17 augustus: vrij
    Zaterdag 24 augustus: Oefenwedstrijd
    Zaterdag 31 augustus: Bekerwedstrijd
    Zaterdag 7 september: Bekerwedstrijd
    Zaterdag 14 september: Bekerwedstrijd

* Let wel, dit betreft een conceptschema. Data en tijdstippen kunnen nog veranderen. Ook kunnen er wedstrijden geschrapt dan wel toegevoegd worden aan het schema.

Selectie blijft nagenoeg compleet
    Voor volgend seizoen kunnen de leiders Groeneveld en Van Hoorn weer beschikken over een selectie van 20 mannen. Helaas is Dekker uit de selectie vertrokken, maar mogen de leiders Blom verwelkomen voor het seizoen 2019-2020. Dit is de talentvolle zoon van trainer Frans Blom.

Competitie 5 klasse O4 start 21 september
    Op zaterdag 21 september start de competitie voor Hatto-Heim 7. Dit seizoen zijn de tegenstanders Be Quick 7, 't Harde 4, IJVV 5, IJVV 8, Olympia 5, OWIOS 6, SEH 3, Staphorst 9, VSCO 7, WHC 6 en ZAC 8.