• Beste ouders en spelers. Een succesvolle vereniging draaiende houden, komt niet vanzelf. Dagelijks zijn veel mensen bezig om onze vereniging te maken die we nu zijn. Of het nu is voor onderhoud, verzorgen van materialen, het draaien van bardiensten, schilders, spelbegeleider, etc. etc. Al deze mensen maken dat wij met z’n allen wekelijks kunnen trainen en onze wedstrijden kunnen voetballen. Zonder vrijwilligers staat de vereniging stil en kunnen we niet doen wat we het liefste doen, namelijk (laten) voetballen.

  Binnen beide verenigingen is dan ook de opvatting dat iedereen zijn steentje moet bijdragen. De een is leider, de ander doet aan onderhoud of draait bardiensten. Elke week zijn er ongeveer 30 wedstrijden die we willen voorzien van een opgeleide scheidsrechter. Iemand die door de KNVB is opgeleid, weet wat het is om een wedstrijd goed te begeleiden en (goede) beslissingen durft te nemen. Beide verenigingen zijn hard bezig om de KNVB ARAG-certificering te behalen. Dit houdt onder andere in dat alle scheidsrechters en spelbegeleiders KNVB opgeleid dienen te zijn. We zijn dus nadrukkelijk op zoek naar junioren en senioren die deze fantastische uitdaging aan durven te gaan. Je wordt, zoals aangegeven, opgeleid en begeleid. We helpen je om een goede scheidsrechter te worden. Dit past binnen de visie van de verenigingen om het voetbal naar een hoger plan te tillen. En beter opgeleide scheidsrechters, draagt bij aan een hoger niveau van het voetbal. Hierbij heb je, indien je dat wilt, tevens de kans om uiteindelijk op een hoger niveau te gaan fluiten. Word jij de nieuwe Makkelie?

  Gezocht

  Van alle senioren, de O19, de O17 en de O15 teams verwachten wij 2-3 enthousiaste spelers (per team) die als  scheidsrechter opgeleid en ingezet willen worden. Van alle teams van onder de O12, zoeken wij per team 2-3 ouders die voor spelbegeleider opgeleid en ingezet willen worden. Als iedereen hier aan mee gaat doen, wordt je 1-2x per vier weken ingezet als spelbegeleider of scheidsrechter. Zo kunnen we ook in de nabije toekomst iedereen (dus ook jouw wedstrijd) voorzien van een scheidsrechter. Want zonder scheidsrechter is er geen wedstrijd.

  Opleiding

  De nieuwe KNVB verenigingsscheidsrechters worden in slechts vier avonden van ongeveer 2,5 uur klaar gestoomd voor deze uitdagende rol.

  Ervaren scheidsrechters, kunnen eenmalig van een apart traject gebruik maken. In slechts twee avonden word je voorbereid om ook in de nabije toekomst als scheidsrechter ingezet te kunnen worden. Je bent dan weliswaar geen KNVB verenigingsscheidsrechter, maar hiermee voldoen wij als verenigingen wel aan de eisen die gesteld zijn aan het KNVB ARAG-certificaat. Wil je wel de certificering van de KNVB behalen, dan ben je uiteraard vrij om je op te geven voor de volledige opleiding.

  Voor meer info en wil jij je opgeven stuur dan even een mail naar marcoverduin@gmail.com

   

  Naam

  Voorletters

  Tussenvoegsel

  Adres

  Huisnummer

  Toevoeging

  Woonplaats

  Postcode

  Telefoon

  Geboortedatum

  Email

  Eventueel KNVB nummer

  Welke cursus

  Vereniging Scheidsrechter

  Spelbegeleider

  Verkorte opleiding scheidsrechters (ervaren scheidsrechters)