• De afgelopen twee jaar is Epe een geduchte tegenstander geweest waartegen we niet hebben kunnen winnen. Het Epe team speelt strak voetbal, met mooie driehoekjes en ze schakelen goed tussen aanval en verdediging.
  In de beker zijn we ze al tegen gekomen en hebben ze van ons gewonnen met 6-2. Die uitslag was geflatteerd, mentaal was toen door de HH’ers opgegeven in het vierde kwartier.

  Deze keer begonnen we serieus, aan de warming up en dus ook aan de wedstrijd. Wel leek het eerste kwartier alsof Epe eerst moest scoren, er zat geen vuur in en er werd afwachtend gevoetbald door beide partijen. Het tweede kwartier werd meer het kwartier van de geel-blauwen. De balken gingen steeds meer op doel van Epe. Rens proefde al kansen en schreeuwde in frustratie dat een uitstekende kans niet werd benut. Even later kwam Viggo langs een tegenstander en speelde met een handig lobje de bal naar Tom Fritsch die snel doordribbelde en rustig de keeper passeerde. 0-1!

  De derde helft was meer de helft van Epe, getuige een lange bal die langs het middenveld kwam. De spits speelde de bal breed voor het doel van Jip en een slidende Epenaar kon net binnenspelen. 1–1!
  Het vierde kwartier was weer voor Hatto Heim. Benjamin werd nog een keer gevaarlijk met een dribbel, helaas was de keeper te breed en het gaatje te klein.

  De jongens zijn tevreden weggelopen met een gelijkspel, wetend dat we ze nog een keer zullen tegenkomen en nogmaals voor de overwinning kunnen strijden.

 • Tekst en foto's van Sebastiaan Eilander