• sv Hatto-Heim is vandaag in de competitie begonnen met een uit nederlaag.
    In Oene kwamen de geel/blauwen in de vijfde minuut al op achterstand.
    Via een mooie aanval van Yve Hilberink, en met een mooie actie bereikte hij Jim Schaap ,
    en die liet keeper Brian Mensink kansloos.
    Een vroege tegenvaller dus voor de mannen van trainer Marcel van Walderveen.
    De wedstrijd werd in het vervolg er niet beter op , veel balverlies ,ballen die niet aan kwamen.
    Een half uur gespeeld en daar was de grootste kans voor Hatto-Heim.
    Ruben Bouwhuis stond plotseling oog in oog met keeper Wim Riphagen ,maar de keeper redde knap en houd Oene in de race.
    Na de thee gingen de sluizen los , regen en nog eens regen.......maar het voetbal was ook niet best.
    Hatto-Heim probeerde alles uit de kast te halen , maar Riphagen was een sta in de weg.
    Oene kreeg meer ruimte , en het was dan ook Remco van Huffelen, hij verrast doelman Mensink met een prachtige boogbal 2-0.
    Scheidsrechter Taflan vond het na 92 minuten wel welletjes en floot de wedstrijd af.
    Volgende week komt Zwolsche Boys op bezoek op sportpark 't Achterveen.
    Dan kan trainer van Walderveen weer beroep doen op de kersverse vader Patrick Mensink en Peter Sikkema.