• Vorig week was het na de stadsderby nog een"Hosanna-stemming"
    Maar vandaag tegen sv Zalk was het een heel ander elftal wat speelde.
    ,,Het was slap, zeker in de eerste helft" wat Hatto-Heim bracht.
    De eerste half uur waren er wat kansjes op en neer , maar echt gevaar was er niet.
    Tot dat een uitbraak van sv Zalk , met een mooie voorzet werd Gerben Hamer bereikt , en hij kopte de bal beheerst achter Brian Mensink 0-1. zie de foto's

• Het was Hatto-Heim dat vervolgens op zoek ging naar de gelijkmaker, maar door compact verdedigen van de thuisploeg werd dat bemoeilijkt.
    Tot echt grote kansen leidde dat niet, waardoor een doodspelmoment de wedstrijd op 0-2 kwam.

Het was een mooi schot van Jeroen v/d Bosch die knap de ruimte vond.
    Voor de rest waren er geen hoogte punten meer in de eerste helft.
    Tweede helft een beter Hatto-Heim dat aandrong , maar de verdediging van Zalk stond als een huis , en met good-old Berry Wagterveld als doelman.
    Het werd nog zuurder voor de geel/blauwen , weer Menno van de Worp die doelman Mensink kansloos achterliet.....0-3.
    Zalk vond het wel goed en liet zich naar achteren dringen , enzo kwamen er wat meer kansen voor Hatto-Heim.
    In de 72e minuut kreeg Hatto-Heim van scheidsrechter Petersen een strafschop , Michel Koridon schoot de 1-3 in de netten.
    Vijf minuten voor tijd was de kleinste man van het veld Twan van Rijssen die met een bekeken kopbal Wagterveld kansloos liet 2-3.
    Hatto-Heim gooide alles op de aanval voor de gelijkmaker , maar Zalk bleef met kunst en vliegwerk overeind.
    95e minuut was het einde wedstrijd,en Zalk kon de drie punten meenemen en liet Hatto-Heim met een kater achter.
    Volgende week uit uitwedstrijd voor Hatto-Heim tegen BAS Biddinghuizen dat vandaag knap won van Oene 2-1.

• Foto's Hatto-Heim - Zalk