• Op dinsdag 6 September werd er om 20:00 afgetrapt tegen de padden, WZC 4. Het 5e begon sterk aan de wedstrijd, het tempo lag erg hoog. De meeste dreiging kwam van de kant van de geel-blauwen. Het goede spel werd beloond met een doelpunt. Akkie manoeuvreerde zich langs de verdediging en schoot de bal knap binnen, 1-0. Er werd verder gevoetbald en hatto-heim was duidelijk de bovenliggende partij. Kans op kans kwam er en het was Slippers die door een prima voorzet van Zwaantie hard binnenschoot, 2-0. De verdediging stond sterk en de padden hadden het moeilijk voorin. Even later was het rust.
    Na de rust was WZC even de bovenliggende partij, Hatto-heim was het kwijt en voetbalde te onrustig. WZC scoorde de 2-1. Heel even leek het spannend te worden maar het 5e wist binnen 5 minuten te antwoorden. De 3-1 werd door knap combinatiespel tussen Roy en Slippers kiezelhard binnen gewerkt. Het 5e nam geen gas terug en zette door om het doelsaldo te maximaliseren. Een voorzet over rechts werd knap binnen gewerkt door Jannes, 4-1. WZC was het helemaal kwijt en Hatto-Heim kreeg nog meer kansen. Het vele oefenen met mikken in de Bullbar wierp direct zijn vruchten af, het was wederom Zwaantie die belangrijk was, hij kreeg de bal aangespeeld en lobde hem knap over de doelman heen, 5-1. Al met al een mooie pot voetbal op de dinsdag avond.
    Aankomende zaterdag gaat de wekker alweer vroeg, er wordt namelijk om 12:00 afgetrapt tegen Noord-Veluwe Boys 3. Wilt u niks missen van het 5e? Neem dan een kijkje op onze Instagram pagina, Hattoheim_5.