•

We hebben 3 nieuwe leden kunnen vinden om ons platform nog meer vorm te geven. Maarten, Lars en Jarno: Welkom!

We zijn erg blij dat we kunnen doorgroeien met deze commissie voor onze vereniging en hiermee acties te kunnen blijven ondersteunen/stimuleren/delen die bedacht worden door leden van onze vereniging.

Heb jij nu ook een top idee?! Maar weet je helaas niet zo goed hoe je moet beginnen? Of met wie je dit zou kunnen/willen doen? Dan helpen we je graag om mee te denken en je op het juiste spoor te zetten om je in te zetten voor onze prachtige vereniging.

Stel je vraag aan één van onze leden, die altijd wel aanwezig zijn op de vereniging, of stuur ons een mail. We kijken nu alweer uit naar een nieuwe samenwerking met nieuwe acties, initiatieven en topideeën!

Lees hier over het actieplatform