• Wereldwijd voetballen er zo'n 45 miljoen meisjes en vrouwen.
    In Nederland is meisjesvoetbal zelfs een van de snelst groeiende sporten.
    Uniek in Hattem is de samenwerking tussen de buurtverenigingen s.v. Hatto Heim en v.v. Hattem.
    Onder de naam Hattemer Meiden Combinatie,afgekort HMC, werken zij al jarenlang samen.
    Hierdoor krijgt het meisjes- en vrouwenvoetbal de aandacht die het verdient en hangt er niet een beetje bij, zoals bij veel andere verenigingen die zich traditioneel op jongens richten.
    Zaterdag 3 juli is er een meidenvoetbal festival.
    Onder deskundige begeleiding(o.a Jasmijn Dijsselhof en hoofdtrainer van sv Hatto-Heim Marcel van Walderveen) wordt er een leuke circuittraining uitgezet.
    Kom dan op 3 juli naar onze open dag en kijk of meidenvoetbal ook iets is voor jou.
    Ook Jasmijn Dijsselhof is aanwezig.
    Ze speelde bij vv Hattem daarna ging ze spelen bij sv Hatto-Heim en PEC Zwolle.
    Door haar studie(in Amerika) is ze nu actief voor de Universiteit van Ohio en voetbalt bij de Bowling Green Falcons.
    Naast het voetballen is er ook een ontspanningsprogramma met schminken en een springkussen.
    Maar het allerbelangrijkste is ...Het plezier staat voorop!
    Opgeven voor het meidenvoetbal festival is niet nodig.
    Denk aan sportkleding en sport/voetbalschoenen.
    Wil jij meer info over deze middag neem dan contact op met Susanne Leurink 06-15509896 (voorzitter).
    Door de versoepeling van de corona maatregelen mogen ook de papa's-mama's-opa's & oma's mee naar het sportpark en zijn daarom ook van harte welkom.
    En neem natuurlijk je vriendinnen mee.
    Dus tot zaterdag.