• Vrijdagavond 2 februari speelden de dames van HMC 35+ een toernooi bij IJVV in IJsselmuiden.
    Dit keer gingen de dames met één team op pad.
    Maar liefst 6 korte wedstrijden stonden er op het programma.
    De eerste wedstrijd leverde een 1-1 op tegen CSV’28. Vervolgens werden 4 wedstrijden relatief eenvoudig gewonnen van sv Zwolle 1, IJVV, Hoonhorst/Wythmen en sv Zwolle 2.

Met nog 1 wedstrijd te gaan stonden de dames van HMC al 5 punten voor op nr. 2, de dames van SVI.
    In een mooie en sportieve wedstrijd wonnen de dames uit Zwolle-zuid met 1-2 en stelden de tweede plaats achter HMC veilig.
    Na afloop werd er door de 7 deelnemende teams nog gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.
    De komende vrijdagen wordt er weer gezellig en fanatiek getraind door alle dames, waarna op vrijdag 1 maart de volgende wedstrijden worden gespeeld bij ZAC.

Op vrijdag 5 april zullen de wedstrijden op ons eigen mooie sportpark in Hattem worden gespeeld tegen de deelnemende teams.

Wil je ook een keer gezellig en sportief meetrainen met de HMC-dames?
    Van harte welkom!
    Neem even contact op met de voorzitter van HMC, Susanne Leurink (voorzitter@hmchattem.nl) en we zien je verschijnen.