• Op een frisse zaterdagochtend stonden elf meiden klaar om op een vredig sportpark ‘t Achterveen af te trappen tegen één van de koplopers. Op voorhand een lastige klus, want hoewel de meiden iedere week een stukje beter gaan voetballen zijn de resultaten nog niet echt om over naar huis te schrijven. Maar gelukkig zit het met het gemoed van de meiden wel goed, want ondanks de vele verlies partijen hebben ze iedere week heel veel plezier. Dat blijkt ook wel uit de trainingsopkomst, want bijna alle trainingen is het team compleet. Het enthousiasme spat eraf.
    Deze wedstrijd speelden de meiden misschien wel hun beste wedstrijd tot nu toe. De koploper had het zwaarder dan verwacht en door hard knokken en mooi samenspel wisten de meiden zelfs twee mooie doelpunten te scoren. Uiteindelijk ging de wedstrijd met 2-4 verloren, maar de leiders stapten toch trots van het veld af. Met veel vertrouwen kijken we uit naar de tweede seizoenshelft. Dit is een mooi stel hoor!

Omdat het de laatste wedstrijd van 2018 was sloten de dames af met een warme chocomelk in het clubhuis van Hatto Heim. Bram Brockbernd van GEWOON APPELTAART had hier lucht van gekregen en zorgde voor een flink aantal overheerlijke oliebollen voor de dames. Dat wisten de dames (en de leiding en ouders) wel te waarderen, ze gingen erin als koek!!
    Namens de meiden en leiding heel erg bedankt voor dit mooie gebaar