• Vanmiddag staat de wedstrijd HMC dames-1 tegen DSV dames-2 op de agenda.  We lopen het sportpark op met de zon  in de verte.  Het belooft een mooie zomerse middag te worden.  We verzamelen in de kleedkamer voor de wedstrijdbespreking. Na een kleine bespreking lopen we zeer gemotiveerd het veld op.   
  Na de warming-up beginnen we aan de wedstrijd. 
  Na de aftrap zetten we gelijk druk en binnen 2 minuten de eerste kans voor Annika R. Helaas zonder suc6. 
  We blijven druk zetten en hierdoor blijven er kansen ontstaan  Jip wordt ingespeeld en opent met een crosspass op Mirthe maar schiet net over.  DSV kom door ons middenveld  gelukkig kan Nienke ingrijpen met een mooie sliding.  Annika W veroverd de bal en kan de bal voorgeven waardoor Jip kan scoren. 1-0.   (16e).  Gelijk vanaf de aftrap veroveren wij de bal weer, na een aantal doelpogingen helaas zonder suc6. De bal wil niet in het net verdwijnen.  Er is inmiddels 20 minuten verstreken HMC lijkt te domineren.  Maar niks is wat het lijkt. DSV breekt door de verdediging en passeert Nayla. 1-1. (22e). 
  HMC blijf strijden,  Annika R aan de bal in de loop schiet ze buiten de 16 op het doel en passeert de keepster.  
  2-1. (26e). HMC domineerde op het middenveld het lukt om de bal stevig rond te laten rollen. Overtreding op Jip. Vrije trap zegt de scheidsrechter.   Als ik het zo bekijk vanaf de zijlijn,een metertje of 25.  Nienke eist de bal op, ze schaart zich achter de bal en plaatst deze op de vingertoppen van de keepster, Maar helaas. De bal verdwijnt onder de lat.  3-1. (28e) 
  er volgen nog een paar kansen over en weer maar er verdwijnt niks over de lijn.   Mirthe krijgt de bal, maar komt in aanraking met de tegenstander waardoor ze geblesseerd met veel pijn het veld moet verlaten. ( na onderzoek in het ziekenhuis blijkt haar enkel gebroken).  Na de rust  hervatten we het spel.  DSV komt sterk de kleedkamer uit. Ze zetten steeds meer druk.  Vrije trap voor DSV.  Deze wordt verlengt en beland gelukkig op de paal.  HMC bouwt gelijk vanuit de verdediging snel op naar voren de bal belandt bij Jip en schiet over de keepster de bal acht in het net 4-1. (55e) DSV blijft druk zetten. Er volgt een lange bal op de spits, deze kan doorlopen op Fiene gelukkig speelt ze de bal iets te ver voor haar uit en blijkt fiene met een mooie schijnbeweging ook te kunnen voetballen. Het spel gaat over en weer. Wij zijn de controle een beetje kwijt. Hierdoor komen ze weer achter de verdediging en word onze keepster gepasseerd. 3-2. (79e) Gelijk na de aftrap kunnen we ons herpakken en verblijven we meer op de helft van de tegenstander. Er komen weer een paar kansjes maar niks lukt om de keepsters van DSV  te passeren. Na 93 minuten vond de scheidsrechter het genoeg. 
  Eindstand 4-2.
   
   
  Wij wensen Mirthe heel veel sterkte en succes met revalideren.