• Vandaag stond de eerste bekerwedstrijd op het programma in en tegen Twello.
    Marcel van Walderveen moest erg puzzelen om een team op de been te krijgen.
    Want een hele bekende Hattoheimer gaat binnenkort trouwen en daar hoor een vrijgezellen middag/avond bij.
    Zeven basisspelers waren niet aanwezig ,Michel Koridon, Gerben van de Worp, Joep van Apeldoorn, Roan Admiraal, Laurens Admiraal, Winand Meilink,
    en Ruben Bouwhuis.
    Dus er kwam wel een erg jong elftal het veld op voor sv Hatto-Heim.

De wedstrijd begon goed voor sv Hatto-Heim, binnen twee minuten was het bijna raak,Bas Behrens kwam goed door maar zijn schot werd knap gepakt door de keeper.
    Direct in de tegenaanval was er een knappe redding van Jorick Mensink die oog in oog stond met de spits van Twello.
    We moesten wachten tot de twintigste minuut toen plots een speler van Twello uit het niets op de paal schoot,maar de rebound werd door Masora Oraile binnen geschoten en zo stond het 1-0.
    Weer moesten we lang wachten op wat spektakel , want van beide kanten was het erg slordig spel.
    Veel balverlies en weinig controle.
    Vijf minuten voor rust was het Ward Willemsen die tussen twee man goed doorzetten en de keeper kansloos liet met een hard schot.
    Nog voor de thee kende scheidsrechter Jansen een strafschop toe aan sv Hatto-Heim.
    Elnathan van Dijk werd onderuit gehaald in de zestien.
    Bas Behrens schoot de strafschop snoeihard in.
    Tweede helft werd er niet beter op weinig kansen aan beide kanten.
    Maar uiteindelijk was het Twello die ver in de tweede helft binnen vier minuten de achterstand omgooit: van 1-2 achter naar een 3-2 voorsprong.
    De 2-2 was een foutje in de verdediging en de 3-2 een snoeiharde kopbal uit een corner.
    Tenslotte mochten ook nog drie spelers uit de JO19-1 hun debuut maken in de hoofdmacht.
    Lars de Vries , Tim Schuurman en Robin v/d Ziel kregen wat speelminuten.
    Na ruim negentig minuten floot de goed leidende scheidsrechter Jansen uit Apeldoorn de wedstrijd af.
    Zaterdag wacht VSW uit Windesheim en voor Marcel van Walderveen weer meer keus in spelers.

• Drukte voor het doel van Twello , maar de bal wil er niet in.

Foto: Gradus Dijkman