• Afgelopen dinsdagavond stond voor MO13-1 de bekerwedstrijd tegen MO13-1 van EZC ’84 op het programma. Waar andere teams genieten van de herfstvakantie dendert de trein van de HMC MO13-1 meiden momenteel volop door. Met 2 competitiewedstrijden en een bekerwedstrijd in de “vakantie” is er van rust geen sprake.

Met de overwinning in de competitie van afgelopen zaterdag op zak stond dus nu de uitwedstrijd in de beker tegen EZC ’84 op het programma. Een voor HMC onbekende tegenstander die momenteel ook prima draait in de eigen competitie. Kortom, zaak om goed te beginnen en meteen de druk er op te zetten. Iets wat MO13 dan ook vanaf het eerste fluitsignaal prima heeft gedaan waardoor de kansen voor de thuisploeg deze wedstrijd op 1 hand te tellen waren. Aan de andere kant regende het kansen voor HMC wat resulteerde in een verdiende 3-0 tussenstand naar het eerste kwartier. Pas bij een 5-0 stand kon EZC ’84 wat terugdoen door uit een prima aanval de 5-1 te scoren. Met deze ruime voorsprong op het scorebord was het restant van de wedstrijd heerlijk voetballen voor HMC. Vanuit een prima georganiseerde verdediging werd de ene naar de andere aanval opgezet. Met continue dreiging vanaf de zijkanten en goed aansluitende middenvelders  werd het doel van EZC ’84 nog een aantal malen onder schot genomen. Uiteindelijk werd er door HMC nog 2x gescoord en was de eindstand 7-1 voor HMC. Met een grote glimlach konden speelsters, coaches en publiek zo weer in de auto richting Hattem.

Komende zaterdag speelt HMC MO13-1 weer voor de competitie om 10.00uur (thuis) tegen Go Ahead Kampen MO13-2.