• Zaterdag 30 november hebben de mini's van SV Hatto-Heim het jaar 2019 gezamenlijk afgesloten. Na afloop was er de prijsuitreiking voor de beste mini van het afgelopen half jaar en de beste penaltynemer.

Extra vroeg verzamelden alle mini's zich op het bevroren hoofdveld van s.v. Hatto-heim. Voor sommige mini’s was het voor de laatste keer dat ze mee konden voetballen omdat ze doorstromen naar de pupillen. En deze keer was het extra speciaal. Als verrassing kwamen namelijk pieten langs om een potje te voetballen tegen de mini’s. Natuurlijk gingen de mini’s er ook dit jaar weer met de winst vandoor.  De pieten waren ook bij de prijsuitreiking en deelden aan alle kinderen een mooie medaille uit.

Toen was het moment aangebroken om de top-3 bekend te maken in de categorie 'beste penaltynemer' en 'mini van het jaar’. Voor deze prijswinnaars was er een extra beker te verdienen en hier is dan ook hard voor gestreden. Sinds de zomervakantie zijn er wedstrijdjes gespeeld en penalty's genomen.

Stan Tijssen was de beste penaltynemer. Hij eindigde voor Rowan Bastiaan en Siem Geertsma.
    Jelle van Guilik wist de meeste wedstrijdjes te winnen en werd uitgeroepen tot ‘mini van het jaar’. Hij eindigde voor Roan van der Meulen en Ruben Immink. Voor Jelle was het de tweede keer dat hij werd uitgeroepen tot mini van het jaar. Daarom mocht hij de grote wisselbeker weer mee naar huis nemen.

Na afloop bedankte voorzitter Henk Bultman de trainers Joop Gerritsen en Herman Haverkamp voor hun jarenlange inzet. De beide trainers zetten zich al jaren in voor de mini’s. Inmiddels spelen de mini’s van de eerste lichting in het eerste elftal van SV Hatto-Heim. De vereniging is dan ook erg blij met beide heren. De ochtend werd afgesloten met pannenkoeken, groente en fruit in de kantine.