• Afgelopen zaterdag 1 december speelden de mini’s van s.v. Hatto-Heim voor de laatste keer dit jaar op het hoofdveld van sportpark ‘t Achterveen. Het beloofde een speciale dag te worden voor de jonge talentjes.

  Net als voorgaande jaren had Sinterklaas al aangekondigd dat er deze ochtend een aantal zwarte pieten zouden gaan meevoetballen. En wat een succes bleek dit weer te zijn.

  De mini’s bleken veel van de trainingen en wedstrijden te hebben geleerd. De pieten, vaders en moeders werden met een nederlaag naar huis gestuurd.

   

  Na het voetbal was het moment aangebroken om de top-3 bekend te maken in de categorie 'beste penaltynemer' en 'mini van het jaar’. De beste penaltynemer van het jaar is Koen Roekamp geworden. Hij eindigde voor Roan van der Meulen en Lenn Ritzema.

  Jelle van Guilik werd mini van het jaar. Hij eindigde voor Boaz Paulusma en Abisha Blankvoort. Uiteraard kregen ook alle andere jongens en meisjes een mooie medaille mee naar huis. Maar voordat iedereen naar huis vertrok werd er eerst nog gezellig afgesloten met een gezamenlijke maaltijd waarbij alle mini’s werden getrakteerd op pannenkoeken.

   

  Vanaf zaterdag 8 december zullen de voetballertjes het voetballen voortzetten in de zaal in aan de Hunze. Mocht u zoon of dochter ook bij de mini's van s.v. Hatto-Heim willen voetballen dan kan u contact opnemen met John Eikelboom ( tel. 06 37477128) of even kijken op de website www.svhattoheim.nl. Natuurlijk kunt u ook komen kijken in de zaal aan de Hunze. Wij zijn daar, verdeeld over twee groepen van 9.00 uur tot 10.00 uur en van 10.00 uur tot 11.00 uur aan het voetballen.

 • De prijs winnaars

 • Foto's van Gonny van Duinen

 • Foto's van Gradus Dijkman