• Aanmelden nieuwe leden:

Nieuwe leden zijn bij sv Hatto-Heim altijd welkom. We hebben bij onze club geen wachtlijst en we zullen er alles aan doen om nieuwe leden in te delen in een team zodat je wekelijks kan voetballen.

De juiste wijze om je aan te melden als nieuw lid is via deze website het inschrijfformulier te downloaden (Word-document).

Informatie voor aspirantjeugdleden:

Kom je voor het eerst voetballen? Kom je van een andere vereniging? Je ben van harte welkom! Hieronder een paar dingen die wel handig zijn om te weten:

Het allerbelangrijkste…:

Plezier! Plezier staat bij ons voorop! Bij sport hoort winnen, verliezen, nieuwe dingen leren, samen als team, gezond leven, enz., maar boven alles: het moet leuk zijn! Voor iedereen!

De Start

Als je begint, dan train je eerst lekker een paar keer mee om te ontdekken of je het leuk vindt. We kijken in welk team je het best mee kunt trainen. We houden dan rekening met je leeftijd, hoe goed je al kunt voetballen en of je al kinderen kent. Als er toevallig plek is en je bent er klaar voor, dan kun je misschien ook al wedstrijden spelen. Als je zeker weet dat je het leuk vindt, moet je het aanmeldformulier op de website invullen en opsturen. Natuurlijk proberen we er zo snel mogelijk voor te zorgen dat er een team komt waar je goed in past. Vind je het spannend? Dat is logisch. Je mag ook best eerst met je ouders een avondje komen kijken voordat je meedoet! Misschien kun je een vriendje / klasgenootje vragen of hij ook meekomt?

Wat heb je nodig?

Voetbalschoenen, scheenbeschermers en voetbalsokken zijn een must. De rest van de sportkleding hangt van het weer af (in de winter zijn trainingspak en thermo-kleding wel handig). Als je wedstrijden gaat spelen regelt de club een tenue. Je moet wel zelf voor blauwe voetbalsokken zorgen.

Hierbij de link voor het aanmeldigsformulier.