• KNVB Pupillen trainers geslaagd

 • HATTEM:Afgelopen vrijdag 8 mei was het dan eindelijk zover, de laatste bijeenkomst en diploma uitreiking KNVB Pupillentrainers cursus, gehouden bij s.v. Hatto-Heim. De cursus werd de afgelopen 3 maanden gegeven door KNVB docent Bert Hendriks, samen met Harry Lefferts. Gedurende deze periode werd naast een flink stuk theorie over D- E- en F-pupillen, afgewisseld met een uur lang training aan een pupillenteam, onder het scherpziende oog van de docenten.

   

  naast dat er veel aandacht lag op het organiseren van een training en alles wat daarbij komt kijken, was er ook veel aandacht voor het leren lezen van een wedstrijd en het coachen aan de lijn. kijken wat er gebeurt op het veld en hoe je dit als coach kunt beïnvloeden. al deze dingen werden door de cursisten als heel waardevol ervaren. maar dat gold ook voor het bestuur van S.v. Hatto-Heim, bij monde van Ad Admiraal:"mooi dat wij als club dit hebben mogen faciliteren voor de KNVB en wij vinden het mooi dat zo'n grote groep van onze club deze uitdaging aan wou gaan! en nu hopen dat we het geleerde terug gaan zien op de velden. maar daar en ik niet bang voor".

   

  Ook Hoofd Jeugdopleiding Ab Wessels is hierover heel positief! ""allereerst ben ik super trots op deze gediplomeerde jeugdtrainers en wil dan ook vanaf deze plek Edwin Oosting, Alfred Nikkels, Erik Rave, Remco Heideveld, Thomas Wiggers, Elnathan van Dijk, Maarten van Hoorn, Jens Kroes, Michel Keyl, Tristan Lelieveld, Ole Nijenhuis, Bram Neuteboom, Peter Fijn en Harold Rook van harte feliciteren met hun behaalde diploma!

   

  Naast hun eigen trainingen en wedstrijden was het een behoorlijke intensieve periode.

  Met deze gediplomeerde trainers erbij kan de jeugdopleiding weer stappen gaan maken om het niveau van de spelers, team naar een hoger plan te gaan tillen.

  De jeugdopleiding van Hatto-Heim heeft het afgelopen seizoen een enorme groei doorgemaakt.

  Dat is een mooie bevestiging dat de jeugdopleiding goed bezig is.

  Zo blijkt maar dat Hatto-Heim is club met ambitie is.

 • Voetbal junioren wandelen met ouderen

 • HATTEM ?? De A- en B junioren van s.v. Hatto-Heim zijn zaterdag op stap geweest met de ouderen uit de Hof van Blom en de Bongerd. Ook de ouderen die tijdelijk wonen in de Venus in Zwolle zijn opgehaald voor een gezellige wandeling. De wandeling, die voor de 5e keer werd georganiseerd door Hatto-Heim, stond in het teken van maatschappelijke betrokkenheid naar de oudere medemens. Wethouder Hospers zwaaide jong en oud uit en sprak van een prachtig initiatief. "Het is goed dat een sportvereniging haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt en daarbij jongeren betrekt. Het is een mooi signaal richting de bewoners die tijdelijk in de Venus verblijven, dat deze ouderen in Hattem niet vergeten worden".

  De junioren van s.v. Hatto-Heim hebben bijna 40 ouderen een ontspannen middag bezorgd. Na de wandeling langs de uiterwaarden werd een bezoek gebracht aan het sportpark. Daar werden de oudere Hattemers in het zonnetje gezet met een hapje, drankje, een ijsje van IJscowd en bloemen van de AH.

  Henny Pleiter van de Hof van Blom laat weten dat de ouderen lang naar dit uitje hebben uitgekeken. ’’De ouderen vinden het prachtig om ergens anders naar toe te gaan. Er zijn mannen bij die vroeger nog bij Hatto-Heim hebben gevoetbald en nog altijd graag een keer een kijkje willen nemen op het voetbalveld". Een stralende mevrouw Veltman (75) zit al klaar in haar rolstoel voor de wandeling. ‘’Vorig jaar heb ik grote schik gehad met de voetbaljongens. Ik kijk graag naar voetbal en mag daar graag met de jongens over praten". De 87-jarige mevrouw van Toll vult aan dat zij het altijd erg gezellig vindt om met de jongelui te gaan wandelen.’’Het is heerlijk. Zo kom je op plaatsen waar je anders niet meer komt. Ik geniet deze middag volop"

  Foto's van deze mooie wandeling klik hier

 • Voetbalverenigingen voeren gezamenlijk actie tegen onveilige parkeersituatie

 • De voetbalverenigingen vv Hattem en Hatto Heim wijzen de gemeente al een aantal jaren op de ernstige onveiligheid die op zaterdagen bestaat op de Konijnenbergerweg. Doordat er te weinig parkeergelegenheid is en er geen fysieke barrière is, gaan bezoekers tussen de bomen parkeren. Hierdoor blokkeren ze het voetpad en zorgen ze er voor dat auto’s elkaar niet kunnen passeren. Voetgangers kunnen er dan niet langs en steken onverwachts tussen de auto’s door en moeten over de Konijnenbergerweg richting de parkeerplaatsen lopen. Terwijl auto’s daar met slecht zicht manoeuvreren, lopen er dus plotseling kinderen vanachter een boom of auto de weg op. Dit leidt tot ONAANVAARDBARE gevaarlijke situaties. Je moet er niet aan denken dat er vandaag of morgen iets gebeurt en wij allemaal al zo lang van deze situatie op de hoogte waren. De politiek moet nu in actie komen! De oplossing is eenvoudig: parkeren tussen de bomen langs de weg fysiek onmogelijk maken en parkeergelegenheid creëren in het bosperceel tegen de velden van Hatto Heim aan, op dezelfde wijze als al het geval is bij de vv Hattem-zijde. Onze inschatting in dat met het creëren van 40 parkeerplaatsen op die plaats en het onmogelijk maken van parkeren aan de weg het probleem zal zijn opgelost. Beide verenigingen zijn graag bereid waar mogelijk eigen materieel en vrijwilligers in te zetten om te assisteren.
  De gemeente kent het probleem al langer, en tijdens de verkiezingscampagne is de belofte gedaan dat de onveiligheid zou worden opgelost. Nu het puntje bij het paaltje komt stelt het college van Burgemeester en Wethouders voor om ??. niets te doen. Het is voor ons onaanvaardbaar om te wachten op veiligheid voor onze 1200 leden en de bezoekers van de voetbalverenigingen. Op dit moment is het wachten op een ongeluk. In de commissievergadering van de gemeenteraad van 8 juni wezen diverse fracties op het belang van een oplossing. Het college van Burgemeester en Wethouders heeft echter nog steeds niet toegezegd met een oplossing te komen.
  Daarom vragen we je om via Facebook deze actie te ondersteunen door LIKE en DEEL van deze "post" je mening te geven door middel van een reactie en ter ondersteuning van een veilige Konijnenbergerweg aanwezig te zijn bij de Gemeenteraadsvergadering op maandagavond 22 juni om 20.00 uur. We voeren de actie samen met de voetbalvereniging vv Hattem.

  Andries Agterhuis, voorzitter sv Hatto Heim

 • Maatschappelijke activiteit Jeugd Hatto-Heim en HMC

 • Voor de meeste voetballers is het seizoen afgelopen.
  Maar de spelers van JO 13 en JO 15 van s.v. Hatto-Heim en HMC
  hebben zich afgelopen zaterdag nog van een andere “sportieve kant” laten zien.
  Zij hebben zwerfafval opgeruimd in een groot aantal woonwijken van Hattem.
  Arjen Lankman heette namens Hatto-Heim iedereen van harte welkom ,
  en was trots dat er zoveel spelers aanwezig waren.
  Het startschot voor deze maatschappelijke activiteit van de vereniging werd gegeven door wethouder dhr. Auke Schipper.
  De wethouder gaf aan dat sporten goed voor je is; je blijft er gezond bij.
  Maar hij benadrukte ook de sociale kant van het sporten.
  En een maatschappelijke activiteit als deze draagt daar zeker aan bij ,
  en daar was ook de aanwezige Arend Palland (CU) het helemaal mee eens.
  Dhr. Auke Schipper prees de vereniging en de grote groep jongeren om hun inzet voor een mooie schone leefomgeving.
  De actie werd ondersteund door de ROVA die iedereen voorzag van hesjes,
  handschoenen, knijpstokken en vuilniszakken zodat er ook veilig opgeruimd kon worden.
  Na ruim een uur opruimen was de buit aanzienlijk: een flinke berg afval lag verzameld bij het sportpark.
  De ROVA heeft het afval direct afgevoerd. Na afloop kregen de jongeren drinken en koek aangeboden door de ROVA.
  Ook kregen de spelers allemaal een weetje kwartet over grondstoffen , afval en zwerfvuil.
  Terwijl de begeleiders blij werden gemaakt met een heerlijk bakje koffie in het clubhuis.
  Uit de reacties van de bewoners van Hattem konden we opmaken dat ook zij blij zijn met een mooie opgeruimde woonomgeving.

   

  Foto's van sv Hatto-Heim ruimt op klik hier

 • Oliebollenactie sv Hatto Heim 2018 groot succes!

 • 36 chauffeurs en 140 verkopers trokken deze morgen Hattem in om 9000 oliebollen aan de man te brengen.

   Om 9 uur was iedereen present op de parkeerplaats bij de Boni en kon de verkoop beginnen.

   Het was dit jaar perfect oliebollen weer: temperatuur rond het vriespunt en een mooi zonnetje.

   Dit was goed te merken aan de verkoop want die liep voorspoedig.

   Op het sportpark aangekomen werd iedereen getrakteerd op een lekker bakje patat.

   Hierbij willen wij iedereen bedanken die heeft meegeholpen om deze actie tot een succes te maken.

   

  De oliebollencomissie

  Foto's Oliebollenactie klik hier

 • Arbitrage bijeenkomst sv Hatto Heim & vv Hattem

 • Herman van Raalte behandeld de nieuwe regels