• Nieuwsberichten

 • De Supportersclub van sv Hatto-Heim schenkt € 4.150,- aan de club

 • Gisteravond vond voor de tweede keer dit coronatijdperk het inmiddels bekende digitale Rad van Avontuur van sv Hatto-Heim plaats. Het online evenement, georganiseerd door de Supportersclub, wist weer honderden kijkers te trekken en zorgde voor veel prijswinnaars.

  Twee Rad van Avonturen en de gezamenlijke pubquiz met Smash ‘70
  De Supportersclub is trots dat zoveel deelnemers een bijdrage hebben geleverd aan de verschillende digitale evenementen. De € 4.150,- werd namelijk opgehaald met de organisatie van de eerste editie van het Rad van Avontuur, tijdens de eerder georganiseerde pubquiz en met de Kersteditie van Het rad van Avontuur. Ook verschillende sponsoren droegen hun steentje bij. Zo werd tijdens de verloting onder andere bekend gemaakt dat, een bij de organisatie bekend bedrijf, de hoofdprijs ook wilde sponsoren.

  Een gevarieerd deelnemersveld én prijzenaanbod tijdens de Kersteditie
  Het was alweer een half jaar geleden. Op 26 juni vond de eerste digitale editie plaats van het Rad van Avontuur. De enthousiaste reacties na afloop van dit evenement zorgden ervoor dat gisteravond de Kersteditie werd gehouden. Dat de deelnemers er zin in hadden was te merken. Binnen twee weken waren namelijk alle 400 loten verkocht. Met als resultaat: maar liefst 115 deelnemers streden voor 64 mooie prijzen van lokale ondernemers. En daarnaast  was er een mooie hoofdprijs te winnen. Een waardebon van € 100,- te besteden in het clubhuis van sv Hatto-Heim.

  De prijswinnaars komen uit heel de regio
  Het was prachtig om te zien dat de deelnemers niet alleen uit Hattem kwamen. Ook Zwolle, Wijhe, Apeldoorn, Vaassen, Wapenveld, Wezep en Hattemerbroek werden goed vertegenwoordigd. “Het is fijn om te merken dat de wijde regio onze club een warm hart toedraagt”, aldus voorzitter van de Supportersclub Ernst Bouwmeester.

  Alle winnaars ontvangen een bericht…
  … en kunnen hun prijzen maandag 21 december tussen 14.00 en 20.00 uur afhalen op sportpark ‘t Achterveen.  We willen alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en hun deelname. En voor de prijswinnaars: gefeliciteerd en veel plezier met je prijs.

  Sportieve groet, fijne feestdagen en alvast een goed en gezond 2021,

  De Supportersclub van sv Hatto-Heim.

 • De quizmasters Ernst Bouwmeester en Sven Lindeboom (foto:Gradus Dijkman)