• Evenals voorgaande jaren zullen de voetballers van sv Hatto-Heim en HMC op zaterdag 23 februari langs de deuren gaan voor de jaarlijkse oliebollenactie. Tijdens deze actie gaan spelers en speelsters van de leeftijdsgroepen O10 tot en met O15 in Hattem langs de deuren om oliebollen te verkopen. Iedereen wordt om 9.00 uur verwacht op ons sportpark ‘t Achterveen en de chauffeurs in de kantine van Hatto-Heim.

   

  De oliebollen komen dit jaar van één van onze sponsoren ‘Gewoon Appeltaart’. Een zak met 10 heerlijk vers gebakken oliebollen kost € 7,00. De opbrengst van de oliebollenactie komt geheel ten goede aan de jeugd.

   

  Als u zaterdagochtend niet thuis bent of liever zelf de oliebollen ophaalt in de kantine bij Hatto-Heim dan kunt via onderstaande link uw bestelling doorgeven. Via het bestelformulier kunt u tevens de keus maken voor luxe appelbeignets per stuk voor € 1,60 (zolang de voorraad strekt). Bestellen kan tot vrijdag 22 februari 19.00 uur.

   

   

  https://goo.gl/forms/bQF45X8YjpwSmHiz2

   

   

  Op 23 februari kunt u tussen 10.00 en 15.00 uur uw bestelling afhalen en betalen in de kantine bij sv Hatto-Heim, sportpark 't Achterveen.

   

  Alvast bedankt voor uw steun en eet smakelijk!

   

   

  De oliebollencommissie

  Bestel hier u Oliebollen en luxe appelbeignets