• Op deze sombere zaterdagmiddag, zonder publiek begonnen we om 14.30 uur de wedstrijd op het achtersteveld van V.V. Hattem.
    We begonnen goed en hadden vele kansen. Maar toen kwam VV Heerde beter in de wedstrijd en maakte ze in de 19e minuut de 0-1 door de mega snelle buitenspeelster. Maar wij moeten natuurlijk niet onze hoofden hangen en Jip maakte en de 21e minuut de 1-1.
    Toen begonnen we aan de 2e helft. Binnen 5 minuten viel dus in de 50e minuut de 2-1, gemaakt door Nienke. Dit ging een hele lange tijd goed, we waren veel aan de bal en hadden veel kansen. Maar toen maakte in de 71e minuut VV Heerde weer een goal en werd het 2-2. De bal ging steeds heen en weer. in de 86e minuut maakt Suus de 3-2. Het was zenuwslopend. En in de 89e minuut maakte Suus de 4-2. Gelukkig hadden we ook een goede keeper die veel schoten op doel van Heerde heeft tegen gehouden.
    We houden de 3 punten lekker in Hattem.