• Ook sv Hatto-Heim doet mee aan de Raboclubsupport aktie!!

• sv Hatto-Heim

Sv Hatto-Heim is een vitale voetbalvereniging met 700 leden.
    Een familievereniging waar ieder op eigen niveau kan spelen.
    Binnen sv Hatto-Heim is veel aandacht voor de jeugd.
    Als vereniging willen wij herkenbaar zijn als een club waar de jeugd de kans krijgt om in het eerste elftal te spelen.
    Met succes, want op dit moment bestaat het vlaggenschip uit alleen eigen opgeleide spelers.

Ons doel
    Bij de voetbaltraining van de jeugd wordt gebruik gemaakt van ‘kleine doeltjes’.
    Bij sv Hatto-Heim willen wij er voor zorgen dat veilig gesport kan worden.
    Het materiaal dat gebruikt wordt dient dan ook veilig te zijn en mag geen aanleiding vormen voor blessures of verwondingen.
    De huidige doeltjes zijn al weer enige jaren oud en, hoewel op zich nog veilig, in het kader van deze veiligheid wel aan vervanging toe.
    Voorkomen is beter dan genezen!

Wie mag er stemmen?

Elk lid van de bank,  groot of klein (vanaf 12 jaar),  mag 3 stemmen uitbrengen, maar er geldt een maximum van één  stem per vereniging.

Hoe breng je je stemmen uit?

Door in te loggen in de App of op de website Rabobank.nl/IJsseldelta. Ga dan  naar ‘ lidmaatschap’  om dan te  klikken op Rabo Club Support

Heb je wel een rekening bij de RABO, maar ben je nog geen lid, meld  je dan gratis aan als lid via de website.

STEMMEN KAN TOT EN MET  24 OKTOBER