• In Wapenveld zagen de talrijke toeschouwers een leuke pot voetbal. Hattem had moeite om als team te voetballen omdat er vele nieuwe gezichten in de selectie in het team ingepast moeten worden. 's-Heerenbroek speelde fris, voor rust met veel druk naar voren. Het raakte drie keer de paal, en scoorde via Jesper Wennemers en Wessel van Dijk. Hattem stelde er niet genoeg tegenover. Raakte één keer de paal maar scoorde vlak voor rust wel via Rabbi Ezzat 1-2 aansluittreffer. Na de thee elf nieuw speler in het veld voor 's-Heerenbroek. Met een ruime selectie namen ze meteen verder afstand van het "vreemdelingenlegioen" van Hattem. Wim Kwakkel drukte doeltreffend af. Hattem kwam beter in het spel en dat geeft trainer Hans Roeland aanknopingspunten richting de competitie. Behoorlijke kansen werden niet scherp genoeg afgerond. Aan de andere kant voetbalde 's-Heerenbroek een aantal keren knap onder de druk uit. Zo kwam het verdiend op 1-4 door wederom een doelpunt van Wim Kwakkel. Hij passeerde keeper Liefers (zoon van oud-WZC'ers Andy!) met een fraaie lob en maakte met het mooiste doelpunt van de avond een einde aan de kansen van Hattem. De goed leidende scheidsrechter Eric Kwakkel floot na 90 minuten bij een 1-4 stand voor het einde.

In Hattem won CSV '28 verrassend van derdeklasser SCD '83. De wedstrijd verliep gelijk opgaand met veel duels op het middenveld.Vlak voor tijd maakten de Zwollenaren de enige en beslissende treffer. In de voorlaatste minuut raakte SCD '83 nog de paal maar het bleef 0-1.

Gezien de uitslagen van alle wedstrijden komen we voor zaterdag uit bij de volgende wedstrijden.
    De winnaarspoule zal plaats vinden bij sv Hatto-Heim.
    Om 14.00 uur zijn dit de wedstrijden.
    's Heerenbroek - sv Hatto-Heim
    sc Rouveen - CSV'28.
    Om 15.25 uur de wedstrijden om plaats 1-2-3 en 4.

Bij WZC Wapenveld de verliezerspoule en daar zullen de volgende wedstrijden zijn.
    Om 14.00 uur.
    WZC Wapenveld - SCD'83
    vv Hattem - SEH.
    Om 15.25 uur de wedstrijden om plaats 5-6-7 en 8.
    De toegang bij beide sportparken is gratis.

• De wedstrijd SCD'83-CSV'28 eindstand 0-1