• Vandaag de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen,op bezoek kwam vv Hulshorst.
    De mannen van trainer Harold Sneller won vorige week verassend van BAS op wilskracht en in de hoofdrol Brandon Akolade hij scoorde alle drie doelpunten voor vv Hulshorst.
    Waar vorige week nog verrassend werd gewonnen was Hulshorst vanaf minuut 3 al kansloos.
    Het was Winand Meilink die in de derde minuut een mooie voorzet van Robin Metselaar goed en hard inkopte 1-0.
    sv Hatto-Heim was heer en meester en moest wachten tot de dertigste minuut,een mooie steekbal van Rowan Mensink op Winand Meilink die de keeper van Hulshorst Thijs Menges kloptte 2-0.
    Hierna nog twee corners achter elkaar waar uit een schot van Joep van Apeldoorn van de lijn werd gehaald.
    Het eerste werk voor Jorick Mensink was vijf minuten voor rust,hij pakte de bal klem bij een voorzet.
    De hoofdrol speler Brandon Akolade van Hulshorst stond op een eiland,sv Hatto-Heim stond als een huis
    De tweede helft door enkele omzettingen leek Hulshorst beter te staan.
    Dit resulteerde al snel in een mooie kans voor Hulshorst.
    De snelle Bart de Zwaan werd op links weggestuurd maar helaas kwam Brandon Akolade een teenlengte te kort om de voorzet van De Zwaan binnen te tikken.
    sv Hatto-Heim pakte de draad van de eerste helft weer op en met mooi voetbal werd Hulshorst weer naar achteren gedrukt.
    Uit een mooie aanval over veel schijven was het weer Winand Meilink die met zijn mooiste doelpunt van deze middag het 't Achterveen deed trillen op z'n grondvesten 3-0.
    Na deze treffer was de rest van de wedstrijd verder nog een formaliteit.
    sv Hatto Heim hoefde niet meer, Hulshorst probeerde nog wel een eretreffer te maken maar was machteloos deze middag.
    Scheidsrechter van Leeuwen uit Heerde floot in de 92e minuut deze sportieve wedstrijd ten einde.

Zaterdag 5 oktober de kraker van dit seizoen de stadsderby tegen buurman vv Hattem die vandaag gelijkspel speelde tegen HTC (3-3)
    De wedstrijd begint om 18.00 uur zodat een ieder die van voetbal houd kan komen kijken,na afloop zanger Mannes.

• Foto;s Gradus Dijkman

• Samenvatting video Erik Stijf