• Zaterdag 3 juli was de prijsuitreiking van de Champions League van de mini’s van s.v.Hatto-Heim.
    Vanwege de coronamaatregelen konden vorige keer jammer genoeg de vaders, moeders, opa’s en oma’s er niet bij zijn.
    Ook bij de wekelijkse wedstrijdjes en trainingen kon dat niet.
    Gelukkig mochten ze er zaterdag wel bij zijn.
    Hierdoor was het meteen veel gezelliger.
    De ruim 25 mini’s speelden iedere zaterdag hun 4 tegen 4 wedstrijdjes in de tenues van o.a. Barcelona, Juventus, Bayern Munchen en AC Milan.
    Ook namen zij dan ieder 3 penalty’s.
    Aan het eind van het seizoen bleek wie de meeste wedstrijdjes had gewonnen en wie de meeste penalty’s had gescoord.
    Omdat iedereen elke week erg zijn best had gedaan kregen eerst alle mini’s een medaille.
    Daarna werden de bekers uitgereikt.
    De uitslag was:

Mini van het jaar

Fabian Tijssen
    Wietse Koers
    Ole Leppink

Penaltybokaal

Joas Immink
    Duuk Roskam
    Benja Dirksen

De grote wisselbeker werd door voorzitter Henk Bultman uitgereikt aan Fabian Tijssen.
    Zijn naam staat nu ook op de beker bij de ruim 15 eerdere winnaars.
    Ben je tussen 4 en 7 jaar en heb je zin om te voetballen, kom dan eens naar het sportpark van s.v.Hatto-Heim.
    Vanaf eind augustus voetballen de mini’s iedere zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur.
    De training is dan iedere woensdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur.

• Foto's Gonny van Duinen