• RTV Hattem is er ook voor de sv Hatto-Heim; laat de sv Hatto-Heim er nu voor RTV Hattem zijn.

2 nov 2018 Beheerder
  • Dit jaar kan de sv Hatto-Heim niet meedoen aan de Rabo Coöperatieweken. RTV Hattem is één van de organisaties in Hattem die hier wel mag deelnemen dit jaar. Zoals wellicht bekend wordt met het initiatief van de Rabobank de mogelijkheid geboden aan instellingen om geld voor hun vereniging/stichting/activiteit te verdienen.

RTV Hattem wordt gemaakt door groep enthousiaste vrijwilligers en staat midden in de Hattemer samenleving. Het is een platform voor informatie, nieuws, achtergronden, cultuur, sport en evenementen. Als het gaat om nieuws en wetenswaardigheden in en over Hattem stemt de Hattemer als eerste af op RTV Hattem.

Voor de sv Hatto-Heim verzorgt RTV Hattem de wedstrijdverslagen voor de radio en op verzoek of eigen initiatief ook andere activiteiten. Ook worden bijvoorbeeld via het tv kanaal van RTV Hattem beelden uitgezonden van de sv Hatto-Heim en kunnen wij gebruik maken van tekst tv.

RTV Hattem gaat verhuizen naar een nieuwe studiolocatie en daarom is nu hét moment om de sterk verouderde apparatuur te vervangen. Voor RTV Hattem is het onmogelijk om deze kostbare apparatuur in een keer te vervangen. RTV Hattem kan dus een extra financiële injectie goed gebruiken en heeft ingezet op de aanschaf van nieuwe radioapparatuur in de (vernieuwde) studio.

Rekeninghouders bij de Rabobank IJsseldelta hebben inmiddels bericht ontvangen dat zij tot en met 15 november hun stem kunnen uitbrengen op één van de Hattemer initiatieven. Met jouw hulp en stem kun je een bijdrage leveren om een deel van het door de Rabobank beschikbare bedrag aan RTV Hattem toe te kennen. Wij als Hatto-Heim ondersteunen het initiatief van RTV Hattem om kwalitatief goede radioprogramma’s te kunnen blijven maken. Ook wij hebben daar baat bij!

Stem daarom tot uiterlijk 15 november op RTV Hattem. Stemmen kun jij ook hier doen: www.cooperatieweken.nl/ijsseldelta