• Enkele weken terug zijn wij als bar- en keukenvrijwilligers van Hatto-Heim benaderd door Jesse Terpstra, buurtsportcoach in de gemeente Hattem.
    Jesse vroeg of wij mee wilde werken aan het project "samen voor een gezondere sportkantine ".
    Dit project is opgestart door Team:Fit.
    Team:Fit zet zich in om het aanbod in sportkantines gezonder te maken.
    Net als op het sportveld gaan we samen met Team:Fit voor brons, zilver en goud.
    Hoe gezonder je aanbod, hoe hoger je score.
    De "Richtlijnen Gezondere Kantines" van het Voedingscentrum zijn onze spelregels.

Dit project lijkt ons wel wat! Inmiddels zijn we enthousiast begonnen om naast ons huidige aanbod ook gezondere voeding en drinken in ons clubhuis aan te bieden.
    Ook gaan wij onze gezonde producten in het nieuwe seizoen op een verrassende manier promoten!

Naast witte kadetten, verkopen we nu ook bruine kadetten.
    We hebben ranja zonder suiker.
    Op zaterdagmorgen bieden we gratis komkommer, worteltjes, tomaatjes, mandarijnen enz aan.
    Deze producten komen van groenteman Jaap ter Velde.
    Als het nieuwe voetbalseizoen start staat er in ons clubhuis een watertappunt.

Wij gaan voor BRONS!

Uiteraard horen en zien jullie in het nieuwe seizoen meer over "onze gezondere sportkantine" .