• Zaterdag 12 september stond de laatste bekerwedstrijd op het programma.

De geel/blauwen gingen naar de ander geel/blauwen SCD'83 uit Dedemsvaart.

Na twee speelrondes wat het al een gedane zaak in deze poule.
    sv Hatto-Heim stond met zes punten bovenaan en was niet meer te achterhalen.

Maar als je verwacht dat de wedstrijd niet serieus genomen werd kwam je bedrogen uit.

Vanaf de eerste minuut was er maar één ploeg wat domineerde en dat was sv Hatto-Heim.

SCD'83 kreeg maar geen controle over de creatieve middenvelders,de opkomende laatste man Rowan Mensink en de snelle aanvallers op de flanken Bram Neuteboom en Ward Willemsen .

Na dat er twintig minuten waren gespeeld ging de bal op de stip.

Robin Metselaar werd binnen de beruchte lijnen onderuit gehaald...strafschop.

Achter de bal ging staan Rowan Mensink en die schoot hard beheerst de 0-1 op het scorebord.

Paar minuten later weer een strafschop en weer ging Metselaar onderuit.

Rowan ging zelf weer achter de bal,maar helaas schoot hij de bal hard naast.

Nog voor de rust de 0-2 en wat voor goal.

In Camp Nou zouden ze helemaal gek worden,het was gewoon tikkie takkie voetbal wat de mannen van Marcel van Walderveen liet zien.

Over vele schijven ging de bal rond en aan het eind van de rit stond daar Bram Neuteboom die de keeper kansloos liet.

Tweede helft kwam SCD'83 meer voor in het spel,maar Jorick Mensink kon de douche vandaag over slaan.

sv Hatto-Heim creëerde nog wat kansjes maar vond het wel goed.

En zo was de ruststand meteen de eindstand 0-2.

Zaterdag 19 september begint de competitie en dan een uitwedstrijd waar de competitie vorig seizoen stopte uit naar Hulshorst.

Een klein detail over deze wedstrijd.

Bij Hulshorst is een nieuwe trainer begonnen William van den Hul schoonzoon van onze secretaris Tonny Harmsen en Tonny zijn dochter Simone Harmsen is nu bij de Hulzenaren de verzorgster.
    Aanvang is om 14.30 uur.

• Foto's van de wedstrijd