• Bij de Jongste Jeugd staat kennismaken met voetbal, plezier en veiligheid in het sporten voorop.
    Wat die spelers nu leren op het gebied van sportiviteit en spelregels, bepaalt hun verdere sportloopbaan.
    Daarom is het belangrijk dat de zes- en achttallen van de jongste jeugd een goede spelbegeleider hebben.
    Het gaat er vooral om dat kinderen leren wat de spelregels zijn en op een positieve manier uitleg krijgen in spelsituaties.
    Ouders van jonge jeugdleden zijn bij uitstek geschikt dit op een goede, sportieve wijze te doen.

Alles wat je moet weten als spelbegeleider

Vol enthousiasme om te leren voetballen, stappen in het weekend veel kinderen het veld op.
    Als ouder is het leuk om ze aan te moedigen, maar het is ook erg leuk om ze als team- of spelbegeleider te begeleiden.
    Vanavond mochten de ouders de wedstrijden begeleiden,en dat ging allemaal prima.