• Sponsorstichting

  De sponsorstichting is opgericht om organisaties te verbinden met onze mooie vereniging Hato-Heim. Het doel is het generenen van een stabiele geldstroom om het voetbal voor jong en oud te ondersteunen. In deze tijd is een grote inventiviteit en loyaliteit nodig om het doel te bereiken.

  Wij danken onze sponsors voor hun loyaliteit en betrokkenheid bij onze club. Hiermee  geven diverse bedrijven aan,hoe groot deze bijdrage dan ook mag zijn, dat sport, meer speciaal het Hattemse voetbal een belangrijke maatschappelijke functie heeft.

  Hier wordt gewerkt aan het "opleiding" van de toekomstige werknemers. Stichting Sponsoring kan nog veel sponsors gebruiken. Mocht er belangstelling zijn vanuit bedrijven maar ook vanuit privé personen, geef ons een berichtje dan nemen wij contact op. Wij hebben diverse pakketten en passen in nauw overleg vaak ook maatwerk toe. Diverse media staan de sponsors middels onze vereniging ten dienste. Als Stichting Sponsor dienen wij evenals onze sponsoren met de maatschappij mee te groeien en onderscheidend te zijn. In 2016 zal de vereniging het 80 jarig jubileum vieren.

  In de activiteiten die dan worden georganiseerd zijn een aantal bijzondere mogelijkheden aanwezig voor sponsoren om zich daar breder en specifieker te presenteren of anderszins de aandacht te trekken.

  Ook als hier belangstelling voor bestaat als nieuwe sponsor of als bestaande sponsor van onze club kunt u contact met ons opnemen. Maar wat natuurlijk belangrijk is dat er een wederkerige belangstelling ontstaat tussen sponsoren en leden en hun gezinsleden. Daarom zet Hatto-Heim zich dan ook in dat dit vanuit diverse disciplines wordt gepromoot en wordt toegepast, ook door de club en haar geledingen zelf.

  Komende jaren zijn nog een aantal uitdagende projecten uit te voeren en iedere bijdrage passend bij te maken afspraken is welkom en ondersteund direct de jeugd en andere activiteiten. 

  Wilt u meer weten?

  Neem contact op met Stichting Sponsoring:
  Sebastiaan van Olst
  06 55 14 48 53

 • Sponsorcontract

 • Afgelopen zaterdag  mocht de sponsorcommissie van s.v. Hatto-Heim, de nieuwe  hoofdsponsorgroep verwelkomen op Sportpark het Achterveen.  De hoofdsponsorgroep bestaande uit vijf sponsoren te weten, JR Signing Reclame projecten, Rosmalen Gerechtsdeurwaarders B.V., Saturn Petcare,  Freeroad de Mazda dealer voor de regio Zwolle en Pruis Schilderwerken Elburg B.V. mochten de contracten tekenen. Daarnaast werd er nog een gezamenlijke  foto gemaakt op daarna met zijn allen de wedstrijd te aanschouwen.

   

  Wij als sponsorcommissie  zijn enorm blij dat wij deze hoofdsponsorgroep aan ons hebben weten te verbinden. Daarom willen wij hun bedanken voor de steun en het vertrouwen in S.V. Hatto-Heim.

   

  foto's Gonny van Duinen

 • Nieuwe sponsor Jaap ter Velde

  De sponsorcommissie van SV Hatto-Heim mocht weer een  nieuwe sponsor verwelkomen.

  Jaap ter Velde van het gelijknamige  groent en fruit bedrijf heeft zijn naam voor een aantal jaren aan de voetbalclub verbonden.

   

  Jaap ter Velde is met zijn groente en fruit wekelijks te vinden op de markten in deze regio. Op woensdag staat hij met zijn kraam op de markt in Hattem tussen 13:00 – 17:00. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de Markt te bezoeken, geen probleem. Jaap ter Velde heeft ook een bezorg service. Zij bezorgen uw bestellingen in Hattem van maandag t/m vrijdag. Maandag t/m donderdag voor 21:00 besteld, morgen in huis. Als u meer wilt  weten over de standplaatsen van Jaap ter Velde of wilt u op de hoogte blijven van de actuele aanbiedingen bezoek dan de website: www.jaaptervelde.nl

 • Nieuwe sponsor PostHuis makelaardij.

 • De sponsorcommissie van sv Hatto-Heim heeft vol trots weer een nieuwe sponsor kunnen verwelkomen.

  Namelijk PostHuis makelaardij heeft zich voor de aankomende jaren verbonden aan de geel blauwen.

  PostHuis makelaardij en taxaties is al sinds 2008 een bekend gezicht in Hattem.

  Namens de sponsorcommissie werden zij verblijd met een mooie bos bloemen en werd onder het genot van een hapje en een drankje het contract ondertekend.

  PostHuis is gespecialiseerd in het aankopen of verkopen van uw huis,tevens kunnen zij u helpen met taxaties,nieuwbouw of de styling van uw woning.

  Namens Oscar de Groot en Leon Verhage bent u van harte welkom om onder het genot van een kop koffie over uw mogelijkheden te praten.

  PostHuis makelaardij vindt u aan de Zuidwal 52 en ze zijn telefonisch te bereiken op 038-4443233 of via e mail info@posthuis.eu

  Voor het huidige woningaanbod kunt u de website bezoeken: www.posthuis.eu