• Stichting Sponsoring

 • Als stichting die als doel heeft middels sponsoring een stabiele geldstroom op gang te brengen en te houden is er zeker in deze tijd een grote inventiviteit en loyaliteit nodig om het doel te bereiken. Wij danken onze sponsors dan ook voor hun loyaliteit en betrokkenheid bij onze club. Hiermee  geven diverse bedrijven aan,hoe groot deze bijdrage dan ook mag zijn, dat sport, meer speciaal het Hattemse voetbal een belangrijke maatschappelijke functie heeft.

  Hier wordt gewerkt aan het “opleiding” van de toekomstige werknemers. Stichting Sponsoring kan nog veel sponsors gebruiken. Mocht er belangstelling zijn vanuit bedrijven maar ook vanuit privé personen, geef ons een berichtje dan nemen wij contact op. Wij hebben diverse pakketten en passen in nauw overleg vaak ook maatwerk toe. Diverse media staan de sponsors middels onze vereniging ten dienste. Als Stichting Sponsor dienen wij evenals onze sponsoren met de maatschappij mee te groeien en onderscheidend te zijn. In 2016 zal de vereniging het 80 jarig jubileum vieren.

  In de activiteiten die dan worden georganiseerd zijn een aantal bijzondere mogelijkheden aanwezig voor sponsoren om zich daar breder en specifieker te presenteren of anderszins de aandacht te trekken.

  Ook als hier belangstelling voor bestaat als nieuwe sponsor of als bestaande sponsor van onze club kunt u contact met ons opnemen. Maar wat natuurlijk belangrijk is dat er een wederkerige belangstelling ontstaat tussen sponsoren en leden en hun gezinsleden. Daarom zet Hatto-Heim zich dan ook in dat dit vanuit diverse disciplines wordt gepromoot en wordt toegepast, ook door de club en haar geledingen zelf.

  Komende jaren zijn nog een aantal uitdagende projecten uit te voeren en iedere bijdrage passend bij te maken afspraken is welkom en ondersteund direct de jeugd en andere activiteiten. 


  Wilt u meer weten?

  Neem contact op met Stichting Sponsoring:
  Sebastiaan van Olst
  06 55 14 48 53