• Op zaterdag 21 mei om 14.30 uur staat de kraker van de 3e klasse C op het programma: sc. Rouveen ontvangt sv Hatto-Heim. Wordt de 21e van mei in Rouveen het kampioenschap van de 3e klasse C beslist?

Als supportersclub stellen we een bus ter beschikking om gezamenlijk naar Rouveen te reizen. Met als buschauffeur niemand minder dan onze eigen Marco Schuurman. Er zijn geen kosten aan verbonden. We hebben voor 90 geel-blauwen plek! Wil jij hierbij zijn? Meld je aan via supp.club.svhattoheim@gmail.com om jouw plek te reserveren. Reserveer je voor meer personen? Geef dan alle namen door. VOL = VOL

Praktische informatie: om 13.30 vertrekt de bus vanaf ons sportpark naar Rouveen. Zo’n 15 minuten na de wedstrijd vertrekt de bus weer terug. In de bus worden afspraken gemaakt wat de vertrektijd is, mochten we kampioen worden. In de bus is ook mogelijk wat te drinken te kopen. Neem contant geld hiervoor mee. Via mail hoor je of er plek voor je is in de bus.

De supportersclub