• Na de succesvolle voorbereiding en de gewonnen seizoensopener stond de thuiswedstrijd tegen WVF 2 op het programma. Een pittige tegenstander, en dat was vanaf minuut 1 te merken. Waar we de afgelopen weken ruim de tijd kregen om de bal naar de goede kleur te spelen, zo weinig tijd en ruimte kregen wij deze week. Desondanks probeerden wij te blijven voetballen, volgens de aanwijzingen en trainingen van Edwin. Dit resulteerde na 18 minuten in de openingstreffer. Brian, Laurens, Iwan en Yannick lieten de bal keurig rondgaan, waarna uiteindelijk Iwan de bal vanaf een meter of 5 het doel in kopte. U zult denken, dit zijn allemaal verdedigers, en dat klopt. De intentie om te blijven voetballen was dusdanig groot, dat we onszelf en elkaar in de problemen brachten, en zo betekende het doelpunt van Iwan dat we met 0-1 achter stonden.
    Aan de rest van de eerste helft worden zo min mogelijk woorden vuil gemaakt. We bleven onder grote druk en WVF was constant dreigend. Hierdoor gingen we met een 0-3 achterstand aan de thee.
    De tweede helft had eenzelfde spelbeeld. WVF bleef gaan en wij kwamen er niet aan te pas. Dat de 0-4 op het scorebord kwam mag dan ook geen verrassing zijn. Verdere schade wisten we nog te voorkomen, maar een kansloze zaterdag was het zeker. WVF was een maatje te groot.
    Volgende week staat de uitwedstrijd naar Dos Kampen 2 op het wedstrijdschema.